3. tammikuuta 2011

Mul oli jälkitarkastus terveyskeskuksessa ja piti tietty ottaa poika sinne mukaan, joten ainoo vaihtoehto oli mennä bussilla poika turvakaukalossa. Tää episodi osottautu aika haastavaks tehtäväks, koska Milo ei nauttinu kyydistä ja päätti pistää pienen shown bussipysäkillä ja huutaa vollotti, toiseks turvakaukalo + Milo paino ku synti, se on kasvanu nii paljo et hyvä ku jaksaa joskus autolle siinä kaukalossa sitä roudaa. Onneks seki reissu on nyt vihdoin ohi ja kaikki oli fine. Pitäs ehkä huomen käydä apteekissa hakee jotain ehkäsypillereitä mitä vois syödä imetyksen aikana ja imetyksen jälkeen vasta voi siirtyy normaaleimpiin pilleri metodeihin.

Mulle on tullu ihme himo pistaasipähkinöihin, niit uppoo ihan masuun ihan järjettömii määrii ku sille päälle sattuu. onneks niis on kuori nii menee enempi aikaa niiden syömiseen. Myös vaniljajäätelö ja strösselit on osottautunu mun paheeks viime aikoina. eikä se et kaveri osti joululahjaks ison lasipurkin jonka oli täyttäny tosi monilla strösseli purkeilla auta himon lievitystä.

Täl hetkel koitan bongailla ihania vaatteita Milon jo täyteen vaatekaappiin, jos vaikka netistä löytyis joku paikka mis olis hyvii alennuksii, tai muuten vaa ihanii vaatteita. vaik ihanii vaatteit netist ei oo kovin vaikee löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti