15. tammikuuta 2011

lööbii

Tosi ihanaa vaa olla tekemättä mitään, tosin siivosin ja pesin pyykkii tossa aamulla suht paljon, ku Miloo alko väskää nii piti laittaa päikille jo puol kympin aikaa. :) Nyt vaari perheineen (miehen puolelta) haki Milon niiden luokse leikitettäväks nii saan tehä omii juttuja ja ne saa leikkii milon kaa.

Muutama päivä sitte Milo koitti ihan antaumuksella kääntyy selältä mahalleen, otti oikeen vauhtii, ei taida mennä enää kovin pitkään ku se onnistuu siinä. Hirveesti haluis päästä liikkeellä. Ja jos poikaa pitää pysty asennossa nii pomppiminenhan siitä syntyy, aika liikkis.

Eilen mun isi kävi ja juteltii siit Saksan matkasta, toivottavasti se nyt onnistuu, olis superii, vähän kyl jänskää matkustus pikku Milon kaa.:) Pitää hommaa nopee ens viikolla sille passi et reissu onnistuu, must jotenki hassuu et vauvalla on 5vuoden passi, SIIS MIKS ? Eihän se todellakaan näytä viis vuotiaana samalta ku vauvana..Onneks sentää on siirrytty 5vuoden passeihin, eikä oo enää 10vuoden passeja, lapsetha muuttuu kokoajan.. No joo mut maanantaina sitte passikuvat ottaa ja poliisiasemalle anoo passia et päästää lentämään Saksaan, Kölniin. :)
Näyttää siltä että Marimekko Monkey on paras pehmis tähän mennes !
Hirveen kova juttelu oli päällä, Miloa, mua ja apinaa hymyilytti.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti