30. tammikuuta 2011

baby pop

Eilen illalla tilattii kiinalaistaruokaa suoraan kotiinkuljetettuna, kivaa vastapainoo ainaiselle kotiinkuljetetulle pitsalle. <3 Huomattuaan mihin oltiin nukahdettu niin parkuhan siitä synty!
Tänään Milon Iris-kummi kävi täällä moikkailee ja antaa arjen vastapainoks aikuisempaa keskustelu seuraa.:) Sen kaa aletaan tos viikon kuluttuu käymään salille ihan todenteolla, pakko.:) En anna itteni luistaa yhtään treenauksesta, eihän sitä muuten voi olettaa et tuloksiikaan tulee näkyyn. Oon aina ollu hoikka joten ennen raskautta aattelin et kaipa ne kilot karisee omalla painolla, nyt melkeen 3 kuukauden jälkeen on tosiaan alkanu tuntuu et haluun jo mahtuu kaikkiin entisiin vaatteisiin, eli asioille on tultava muutos. Ei siihen raskauden alku painoon niiiin montaa kiloo oo mutta silti muutama kilo liikaa :9 ( en oo ees vaa'alla uskaltanu käydä, ehkä se on pakko ennen treenailujen alotusta et voi vertailla kehitystä.:)
Tääl odotan jo malttamattomana et 4kuukautta tulee täyteen, et voi alottaa kiinteiden ruokien kanssa kokeilemisen, ehkä se uniki alkais maistuu peremmin? Ei nimittäin oo kivaa heräillä tunnin välein yöllä, sitähän on ihan rikki seuraavana päivänä. Päivä vaa menee ohi ku ei jaksa tarpeeks, vaik haluis jaksaa, no enää reilu kuukaus siihenki lystiin :)Giraff !Mikä palikka ei kuulu joukkoon?
Isin kanssa kootaan palikoista kirahvi Natural mama Leikkien jälkeen vähän väsähtänyt äiti

3 kommenttia:

 1. Meilläkin yöt menee kutakuinkin samaa linjaa. Luumun syönti jo aloitettiin kun meidän Milon masu ei meinaa toimia. Hyvin luumu maistuu. 15 päivä on lääkärineuvola ja siellä kysyn josko saisi jo sen jälkeen aloittaa kiinteät kun maitokaan ei meinaa maistua. Melko samankokoinen näyttää teidän Milo olevan kun meidän :)

  VastaaPoista
 2. Meillä aloitettiin aikaisessa vaiheessa soseiden maistaminen (pikkasen ennen 3kk), maito ei enää riittänyt.
  Kiinteiden aloittamisesta tulee aikamoinen sotku aluksi, joten pyykkikonelaulaa (tai ainakin meillä meni näin).

  Teillä on aika suloinen poika! :)

  VastaaPoista
 3. Helpottavaa kuulla ettee olla ainoita joilla on tälläsii ongelmii.:)
  Oon miettiny kans josko yöt alkais maistuu paremin kiinteiden alotettua. Ja must tuntuu et se on lapsi kohtasat kelle sopii kiinteiden alotus aikasemmin ja kellei ei. Toiset ei vaa selvii enää pelkäl maidol ja mustki tuntuu siltä, vaikkakin painoo tulee ja se uppoo suht hyvin mut unet on lyhyitä ja poikaki tuntii olevan pikkusen kiukkunen..

  Meilläki neuvola tos 7päivä nii pitää ottaa puheeks.:)

  VastaaPoista