31. tammikuuta 2011

Matkakuumetta

Hirvee ongelma MITÄ PAKKAAN MATKALLE MUKAAN? Itelle en tarvii paljo mitään mukaan, mut Milo tarvii, koska pitää varautuu KAIKKEEN ! Vaik vaan parin päivän reissu nii pitää varmaa ottaa yhtä iso käsimatkatavarat ku itse ruumaan menevät matkatavarat. Kaiken tän lisäks mua jännittää ihan mielettömasti et miten lentomatka sujuu ton pikkusen kaa, huhh. Kannattaa kuulemma nousun ja laskun aikana syöttää ettei mee korvat lukkoon ku tulee nieltyy, pitää testaa.

Soitin tänään meijän neuvola tätöselle siitä ku Milo on kärsiny nyt aika paljon vuotavista silmistä ja kellertävästä rähmästä. Huomenna meen käymään siel ja kattoo et antaako silmätippoja vaivaan. Ei siis oo silmätulehdus ku ei punota, mutta miehen äiti sano et voi olla silmän siedekalvontulehdus. No katellaan huomenna et mikä on tuomio.

Tänään käytiin tänää prismassa pyörii ja ostaa vikat tarpeelliset taverat matkaa varten. Tuttinauha oli saatava, koska hölmö äiti ajatteli puhdistaa edellisen keittämällä ja yllätys yllätys sehän suli :DD hupsis. Ylimääränen tuttipulloki lähti mukaan ja paljon äidinmaidonkorviketta matkalle mukaan. Tänää sitte kokeiltiin pieni määrä perunaa, katotaan et jospa alkais vaikuttaa unen laatuun ja kaikkeen muuhunki.:) Ostin muutaman vauvan valmisruuan, vaikka meinaan kyl alkaa tekee Milon sapuskii ite, pakkas tila vaan on todellatodella rajallinen. (jääkaapissa sijaitseva pakasterasia) maustukohan se peruna, ei oikeen oltu varmoja.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti