29. tammikuuta 2011

näin laulain työtäs tee

Eilen oli muskaripuskari, ihan kivaa oli mut jotenki kuvittelin vähän erilaiseks. About 10 lasta oli äiteineen ryhmässä, aika pieniäkin. 2-12kuukautta ku oli se ryhmän ikä haarukka. Siel oli söpö tumma poika, vaalean äidin kanssa, ai että oli söötti!<3 Mut aina mua on jotenki hymyilyttäny se ku selvästi ulkomaalaisella on perus suomalainen nimi, niin oli tälläkin, Jaakko.:) Jotenki hassua, miks ei edes jonkun verran kansainvälistä nimeä? Ehkä se suomalainen osapuoli on jo pienestä pitäen päättäny jos saan pojan sen nimi on Jaakko ja jos saan tytön sen nimi on Maija.:) No joo mut ihan hauska kokemus ja 45minuuttii oli ihan sopiva temmellys aika, pikkasen tuli känkkä Milolle jossain vaihees, mut meni onneks nopee ohi.

Eilen illalla olin jo kauhusta kankeena et miten ehin siivoo ennen ku mun kaveri tänään tulee muksuineen. HELPOSTI, yllätyin itekki miten olin nii durasel vaihteella aamusta. Poika nous jo 6.30 ja nukuttii ekat päikät jo 8:sta 9:ään. Milon hereillä ollessaan onneks pystyin pikkasen touhuu ja siivoo, mut 11 latoin uusille päikille ku alko olee aina moinen kiukku ja pitäähän sitä nyt vähän ees seuraa pitää ku vieraita tulee. Siin sitte ehin siivoilla kauheella antaumuksella viel 45min lisää. Lopputulos SUHT siistiä, huomiselle ei jää ku pikku pino tiskiä ja lasten huoneen sotkut siivottavaks.:) Oli nii kivaa ku kaveri oli käymässä, sillä on 2½vuotias Vivian tyttö ja 7kk Amelia tyttö, ne on aivan sulosimmista sulosimpia tyttöjä. Pienempi on ehdottomasti tyttöystävä ehdokas meijän pojalle, ku ei niillä oo ku about 4kk ikäeroo.;) Amelia maisteli vähän Milon nyrkkii ja hyvin näytti maistuvan :D On se jännä et on niin pieni ikäero mut Milo on kuitenki niin paljo enempi vauva, ku toinen jo "konttaa", eli on konttaus asennossa ja pyörii taaksepäin ja jonkun verran eteenki päin.:) Että kohta meijänki poika ! <3

ETTE IKINÄ ARVAA ! Tänään tapahtu ensimmäinen selältä mahalle käännös, WAU! Oon kyl niin ylpeenä. Tosin Ei haluttu liikaa ilostuttaa äitiä niin nähtiin vaan muutama kääntyminen, mut kuitenki, sydän ihan pakahtu onnesta, tällästä lisää kiitos.

Ja tänää tuli vahvistus että keskiviikko ollaan Milon kanssa matkalla Saksaan, ihanaa, alko kyl ihan pikkusen hirvittää et mitä kaikkee pitää pakata, koska sen tiiän et tavaraa tulee olee suht paljon, ainaki meno suuntaan. Vaippoja ja tutteleita PALJON, pitää ostaa lisää tuttipulloja PALJON, ja super PALJON varavaatteita ja PALJON tutteja. (tutit tuppaa aina olee siel missä niit vähiten odottaa, eli hukassa.) Rattaita en meinaa ottaa, meinaan kuljettaa poikaa rintarepussa, pitää miettii et otanko turvakaukalon, ku jos sitä joutuu jonkun verran taksii käyttää, ei tiiä ? Nyt meil on enää pieni iso pulma, nimittäin MATKALAUKKU. Mut meen nyt sitte pohtimaan että mistä sellanen saatais parikspäiväks lainaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti