23. tammikuuta 2011

hengähdys tauko

Pitkäst aikaan on nyt taas aikaa kirjottaa, muru tähti 7 aikaa töihin ja Milo ihanana poikana päätti herätä siinä puol 7. No ei se jaksanu pystyssä ku reilu tunnin kunnes väsykänkkä tuli kylään ja oli pakko laittaa takas nukkumaan, mutta nyt ah vihdoin hetki omaa aikaa.:)

Eilen ilmottauduttiin muskariin, jeij ! Lassilassa sijaitsevaan, lastenliiton järkkäämään 2-12kk musa rientoihin. Se on jo vissii kerran ollu mutta mennään sinne ens perjantai aamupäivän meininkeihin mukaan. Kaiken lisäks ei pahan hintanen 38€/ kevät.

Sitte sain itteeni niskasta kiinni ja hommattuu salikortin, finnbodyyn, motivaatio on huipussaan ku haluun päästä näistä loppu kiloistaki eroon! Kävin tutustuu tikkurilan finnbodyyn, ku kaveriki käy sielä ja se oli ihan törkeen iso !! Tais olla 3000nelöinen paikka, jostä löytyy siis melkeenpä ihan kaikki. Jumppii on tosi paljon eri laatuja, kuntosali laitteita ihan sikana ja aamupalaaki saa. Sit luksusta siel on rentoutushuone, jonne voi mennä treenailujen jälkeen hierovaan tuoliin ja siin on tietokone, et voi datailla samalla. Ja mikä hyvä nii lapsiparkki, joka on kyl alle kävely ikäsille pikkasen rajatumpi, eli auki pienille ma-to 9.30-21.30 ja ti 15-20.30. Mut tavotteena on ainaki käydä 3kertaa viikossa et tulis näkysii tuloksiiki.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti