7. tammikuuta 2011

caramba

Yheksältä herääminen ei taaskaan onnistunu, ÄH, jospa huomenna. Mut ihmeiden aika ei oo ohi, poika nukkuu, se torkahti puol ysiltä, heräs ja alotti lopulliset unet jo ysiltä, ihanaaihanaa, joskus näinkin. Nuha ei tunnu enää vaivaavan pahasti ku ollaan nenua ahkerasti niistetty, itse niistämis toimitus ei oo kiva mut olo sen jälkeen, yhtä hymyä.

Tänää on ollu tekemistä yllinkyllin. Kunhan oltii eka herätty alko valmistautuminen kohti Kannelmäkeä, siellä kun asuu Milon vaari(miehen isä) ja Milon mummi(miehen äiti). Murun veli tuli hakemaan meitä perheineen ja heitti meijät vaarille, jossa kahviteltiin ja herkuteltiin. Milo tottakai sai osakseen huomiote yllinkyllin, joten ite pääsi hengähtää( tiirailee helinä keiju -leffaa, joka pyöri taustalla.) Siitä sitte miehen kaverit tuli moikkaa ja heitti meijät mummin tykö. (vaikka ihan kävely matka) Sielä oli taas vaihteeks hirmu hulina, tappeluu ja murrosiän kriisejä ilmeisesti, niitä lapsia ku on siinä perheessä sopivasti paljon.:) Herkku makkarakeittoo ja WII-pelin testailuu, olin aika hyvä keilauksessa ja nyrkkeily oli ihan huippua, siin tulee oikeesti kuuma, se on urheiluu pidemmän päälle. Sellasen jos tänne meillekkin sais nii olis varmasti käytössä.

Vaari (mun isä) oli eilen käymässä ja sano sponssaavansa Milolle vauva uinnin, mahtavaa. Pitää alkaa metskaa sellasta paikkaa mihin pääsee helposti ja on hyviin kellon aikoihin, et muruki pääsis mukaan mahdollisimman usein. Kohta alkaa pikkusen muskariki, ootan innolla et millasta porukkaa siel on ja toivon et on huippu kivaa mulla ja Milolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti