31. joulukuuta 2010

felice anno nuovo - hyvää uutta vuotta

Nyt on vuos 2010 loppu suoralla, aika haikeeta. On tapahtunu niin paljon, uus koulu, raskaus, muutto, synnytys, vauva.:) On kyllä ollu ihan mahtava vuos.

Pitkään aikaa ensimmäinen koti-uusvuos tiedossa täällä. Lähetään kohta ostaa muutama raketti, jotka illemmalla ammutaan, pitää ostaa Milolle jotkut kuulo suojaimet ettei pelästy, ite ainaki pienenä pelkäsin sitä kovaa ääntä. Muistan kans tarkasti ku joku uus vuos sytytettii niit perhos raketteja ja se lens mua päin vaikka kuinka koitin karkuun, tuli haalariin parit reijät, harmitti. Ja illalla tietenki tehää jotain hyvää ruokaa tulevan uuden vuoden kunniaks. Sain eilen tehtyy pikkasen siivouksii ku poika nukku parin tunnin päikkärit vaunuissa, nii on taas mukavampi olla ku ei oo kaaosta.

Miten noi kissat aina onnistuuki löytää Milon tutit ja leikkii niillä? En oo löytäny tuttei mistään, vaik eilen siivosinki, pitää mennä ostaa pari kappaletta lisää. Ne oli 0-2kk et eipä ne kovin kauaa ois käytössä enää ollukkaan, joten parasta siirtyä "isojen poikien" tutteihin.;) oli kaapissa ainun ensi tutti, mut se on ihan kummallisen muotonen, poika ei oikeen ymmärrä sen päälle.


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2011!
toivottaa Milo ja sen äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti