12. tammikuuta 2011

Töihin(kö)?

Voi vitsi, muru hakee uutta työpaikkaa ja itelläki olis jotenki hirvee vimma laittaa työhakemuksii uusiin mieleisiin työpaikkoihin, pikkunen este vaan tosiaan ja syksyllä pitää muutenki jatkaa opiskelua. Ohelle jonkun näköstä ilta- ja viikonlopputyötä olis kuitenki tehtävä, saa nähä jatkanko sielä missä olin ennen äippälomaa vai teenkö maiseman vaihdoksen.:)

Vähä harmittaa ku joudun käyttää vanhaa kameraa, (siitäki patterit loppu) koska meidän ihanassa Canon EOS 500D:ssä on tosi ihmeellinen piuha, joka ei tosiaankaa sovi toisesta päästä tietokoneeseen,(musta ja keltanen, ihan ku laitettais telkkariin, mut sille on oma piuha, höh) onko muilla kokemusta kyseisistä kameroista et miten toi tietokoneeseen liittäminen onnistuu? (pitäis kyl muutenki ajaa se ohjelmaki koneelle mut eipä oo kiirettä ku ei piuhakaa käy koneeseen)

Sain vihdoin varattuu vauvauinnin meille, folkhälsanin vauvauinti, joka toimii itäkeskuksen uimahallilla. Ihanaa et itäkeskusken uimahallissa järkätään vauvauinteja, ku on nii viihtysä ja helppo matka mennä vaikka ei ihan naapuris tosin oo. Veikkaan et siel on suht hyvät jonotukset kyl, koska luki et 2viikon sisäl otetaa yhteyttä ja voi joutuu hetken jonottaanki, no onneks ei oo viel hirveen kiirettä, ku suositellaan tosiaan et 3kk iästä vast alotetaan.

Hei just hauskaa, tuli alennus h&m:ltä että netistä -50% vauvanvaate ja netistä samaten, vois mennä samantien kattelee jos löytyis jotain kivaa h&m:än online myymälästä, sorono ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti