20. tammikuuta 2011

YÖYÖYÖ; mikäkähän siin on että joskus nukutaan monta tuntia ja joskus taas ei? Viime yö oli se ettei nukuttu hyväl uni menestyksellä, päivä meniki sitte pikkasen pattereita ladatessa, mutta kyl tässä pikkasen on saatu siivottuu, tehtyy ruokaa. Ja mikä kivointa, käytiin Milon kaa isomummilla, joka oli tosi mielissään meijän kyläilystä :) Lupauduin että meen sinne kerran kuussa siivoo perusteellisesti, ettei sen tarvii ottaa siivoojaa, näkee meitäki sitte siinä samalla.



Kattelin noita ripsenpidennyksii ja bongasin sellasen paikan ku SNOW HELSINKI? Onko kukaan käyny? Mua pikkasen nimittäin hirvittää se ensimmäinen laitto kerta ku ei tiiä yhtään et mitä siit tulee ja millanen paikka. Ehkä meen koikeilee, saa nytte nähä.

mom

Päivää tuntuu kokoajan olevan jäljellä, ei haittaa, ehkä ehin tekee viel jotain mukavaa ku mies on pojan kaa leikkimässä ja höpöttelemässä. Meijän piti mennä vauvauinnin info tilaisuuteen mut murua laiskotti ku pitäis keskustaan lähtee Milon kaa tossa säässä, no ymmärrän mutta ens viikolla sitten.:)

2 kommenttia: