27. tammikuuta 2011

härdelliä

Paljon menoo ja meininkii ettei oo pahemmin ehtiny tänne rustailla, mut nyt taas on hetken hengähdys taukoo ja ehtii onneks käydä täälläki kurkkaa tilannetta.

Lähetään jossain vaihees kohta itikseen hakee valmiit verhot euro kankaasta ja mun pitäs käydä kattoo treeni kenkii, Stadiumist. Stadiumin lenkkarit on siit ihan sika hyvii ku ei oo kovin kalliita ku on suht pieni jalka nii saa ostettuu lastenmallistoista jotka on siel melkee puolet halvempii.:) Samal koitan kattoo jos Milolle löytyis jostain jotku kivat uimahousut, sil on jo yhet mut ne lahkeet on vähä turhan isot ja sanottii et mielellää sellaset istuvammat. Jos vauvauinnis sattuiski vahinko nii ei tulis samantien "läpi". Sit kans pikkasen kutkuttaa et mitä huomen alkavasta muskarista tulee ja et millasta porukkaa siel mahtaa olla.:)

Voi ei ku oon ollu huolissani meijän pikkusesta, sillä on vasen silmä nyt pari päivää suotanu ja rähminy sellasta kellertävää. Mummi sano että voi olla sidekalvontulehdus, ku ei punota! Pitänee soittaa neuvolaan ja kysellä et voiks se olla sitä ja jos on nii jotain lääkettäkö, ettei levii toiseenki silmään? tai tuu jopa tulehdusta ?

Jatkan ulos lähtöön valmistautumista, Keyshia Cole:n Trust biisä kuunnellen :) <3

ps. kiva huomata et on jo tullu muutamia lukijoita :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti