19. maaliskuuta 2011

Yö oli mitä mainioin, sain nukkuu sohvalla, melkeen koko yön. Paria herätys kertaa lukuunottamatta, sekä kissojen pomppimisii huomioimatta. Ja tietenki aamulla zumbarumba muksun kaa, ku tiedossa oli lähtö lastenkutsuille jo vähän ennen yhtätoista. Laitoin kiharat ja kaikki mut tietenki ku päästiin ulos nii lunta alko pyryttää suhteellisen paljon ja hiuksethan siin sitte lässähti täysin. Ku oltiin päästy junalla Järvenpäähän, meijät haettiin autolla n.10kilsan päähän kekkereihin, jotka tosin alko vast kahelta. Murulla oli hyvä logiikka et ku mennää aijemmin nii lähetää aijemmin, sen veli vähä teki kiusaa ja heitti meijät juna-asemalle vast siin puol viiden aikaan :DD Vaihteeks sain kasailla leegoja pikkusten kaa ja herkkuiki tuli syötyy, onneks ei kauheesti, hyvähyvä.Miehen veljen tyttöystävä lupautu laittaa mulle hiustenpidennykset, kunhan nyt saan jostain nettikaupasta jotkut suht laadukkaat ja oikeen väriset bongattuu, jos vaik sitä enne menisin kampaajalle laitattaa hiukset uuteen uskoon.:) Tietääks kukaan mitään hyvii nettikauppoja mis olis suht laadukkait pidennyksii myynnis?


Nyt kuitenki ollaan vihdoin ja viimein kotosalla ja mieski pääs lähtee matkoihinsa siideri kädessä tossa kuuden pintaa. Tosiaan meijän isi ei juo olutta, hehh! Sen kaveritki aina vähän naureskelee sitä et se juo siiderii ja mä olutta, no ei kyl mäki juon siiderii mut siis olut tulis halvemmaks, varsinki kapakas.:)

Ostin eilen muksu kaurapuuroo kaupasta, vaik ei vielä ihan aateltu tarjoo. Mikähän se suositus on puurolle? Onks se 5kuukautta vai 6kuukautta?

5 kommenttia:

 1. Itse oon ostanut välineitä rasputinista (tai joku sellanen) Ihan laadukkaita ainakin ne posito aineet ja liimat ollut. Itse pidennykset mulla oli jo valmiiksi hankittuna tutun kautta.

  VastaaPoista
 2. Okei kiitos vinkistä, koitan käydä kurkkailee :)

  VastaaPoista
 3. rapuzel of sweden ei oo ainakaan kovin hyvä. Tukka ei ole kovinkaan laaduksta ja omissa pidennyksissä ainakin kävi niin, että ostin "100% aitoa hiusta" ja sain ehkä 60% aitoa ja 40% kuitua. Mä suosittelen tätä paikkaa,tukka on hyvälaatusta ja varmasti aitoa. http://www.dreamhair.fi/

  VastaaPoista
 4. Mun blogissa olis sulle haaste.

  http://iran-blogi.blogspot.com/2011/03/top5-kauneustuotteet.html

  VastaaPoista
 5. Emmy: Kiitos tiedosta, ei ois kiva saada tollast yllärii ku itekki meinaan ottaa "100% aitoo hiusta":)

  Ira: Mahtavaa, kiitos.:)

  VastaaPoista