1. maaliskuuta 2011

Läski olo !

Ollaan koko perheen voimin nyt kaks päivää otettu ihan relax ja onpa ihanaa, ku voi olla menemättä minnekkää jos ei huvita.:) Ja tänään meinaan leipoo korvapuusteja ja ehkä jotain muitakin pullia, tykkään. Mua kyl niin paljo ällöttää itteni, et pitöis kyl pystyy olee syömättä liikaa herkkuja. Sain eilen kauheen ällö kohtauksen ittestäni et pakko alkaa tekee kyl enemmän asioiden eteen, eihän täst muuten tuu yhtään mitään, se siitä.:D

Pikkasen ahdistaa ku äippäraha on turhan pieni, haluun töihin, mut ku ei vielä nii ei. Meille on piakkoin rantautumassa Philipsin 42'tuumanen LCD-televiso . Mies on himoinnu jo pidemmän aikaa uutta telkkarii, ku toi meijän nykynen kuvaputki telkkari on vähän antiikinaikanen ja pikkasen rikkiki, aina ei nää kaikkii tekstityksii ku siin menee sellanen viiva, joten ehkä oli aikaki.:)

Oon hirveesti katellu hyvii sisustus ideoita meille kotiin tai lahinnä Milon huoneeseen, vaik mulla onki valmiiks päässä aika hyvä suunnitelma, mut lisä ideoita kaivataan.:) Jotkut kivat verhot pitäis kans hankkii, ei noi nykyset miellytä silmää niin paljoo.

2 kommenttia:

  1. Oi mikään ei oo niin parasta ku kattoa 42" telkkarista leffoja <: Näyttää niiin hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Sitä odotellessa, pitää kyl varmaa vaihtaa pikkasen olkkarin järjestys, muuten telkkari saattaa olla sen kokoseks turhan lähellä.:)

    VastaaPoista