27. maaliskuuta 2011

Olohuone

Tässä vähän pientä tunnelmaa meijän perheen olohuoneesta, kuivien laatu ei oo paras mahdollinen, mut eiköhän täst saa jonkun laisen käsityksen. Muista huoneista tulee postauksii sitä mukaan ku ehtii kuvailla.

Pikku miehen leikkipaikka löytyy keskeltä olohuonetta ja uus telkkari tasoki pitäis ostaa ku toi on snadisti liian pieni tolle nykyselle telkkarille.

Pyykkiteline nätisti olohuoneessa

Rakkaus seeprataulut

Noin ikkunat on kivat ku tuo mukavasti valoa olohuoneeseen. Ikkunoiden toisella puolella on poitsun huone, joka oli valmis mut nytte täl hetkel remonttisotkussa.


Ja lopuks tällänen yritin ottaa kokonais kuvaa, mutta..:D

3 kommenttia:

 1. vau, ihanan avaraa :)ei mitään ylimääräisiä tavaroita yms. siis ku meillä mies rakastaa koriste-esineitä yms nii kirjahyllyt on täynnä matkamuistoja jne.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tykkään itekki ettei oo liikaa tavaraa, ja lapsen kaa varsinki mahtuu hyvin temmeltää ku on avarampaa.

  Mäki ennen vähän keräilin, mut muutos heitin vaa ronskil kädel kaiken turhan tilpehöörin pois.:)

  VastaaPoista
 3. Olit käynyt miun blogiin kirjustelemassa (kiitos siitä, kommentit aina piristää), ja pakkohan se oli vuorostaan tulla tutustumaan tänne päin - hyvältä vaan näyttää!

  Teillä on kyllä tosi kivan näköi olkkari, ihan kateeksi käy (nimimerkillä "kaikki eri paria ja väriä")!

  Kuule toi teidän telkkaritaso, jos joskus uuden innostut ostaa ja jos et ihan älyttömiä tuosta pyydä, mielellään siitä jonkun diilin tekis, on meinaa ihan sika hyvännäköinen! (=

  Mari K.
  http://www.lily.fi/palsta/maailman-napa-0

  VastaaPoista