4. maaliskuuta 2011

En ookkaan tänne vielä ehtiny päivittää eilisii neuvola-lääkäri kuulumisii. Rokotuksii ei tullu tällä kertaa, mikä onki hyvä, koska poika ei niistä kauheesti näyttäny viimekskään nauttivan. Meidän poika on jo iso, siis oikeesti iso. Painoo tulee niin hurjaa vauhtii, ettei täs ees pysy perässä. Eli eilen, jolloin poju oli 3päivää vajaa 4kuukautta meinas kyllä puntari pamahtaa ;D

Nallekarhu


Milon mitat 4kuukautta:

Pituus 63,2cm
Paino 7015g
Pipo 40,9cm

Neuvolan jälkee tultiin kotiin hetkeks viihdyttää isiä, mutta sitte lähettiinki yllättäen leppävaaraan kaffettelee ja näkee mun kaverii ja sen Chrisu-poikaa :) Niil oli hauskaa kuten aina ja meilläki oli hauskaa shoppaillessa. Pojalle lähti mukaan ihana liilahtava ruutukauluspaita, koko 80. Ja siniset pillifarkut, koko 86. Eli kasvuvaraa on, mut on se niin söpöö jos sen kokosena jo käveltäis nii oltais nii hienoina.:) Kaveri osti pojalleen baseball takin IHANA, munki on saatava Milolle sellanen jossain vaiheessa.

Pientä haukotutti

Tänää oltii taas vaihteeks muskarissa lurittelemassa, oli ihan nastaa ja vauvat oli ihan leikkituulella. Siel oli sijainen, joten tällä kertaa suurin osa laulettavista biiseistä oli outoja, oonko liian nuori vai onks ne liian vanhoi? vai tietääköhän ne muutkaan siel niit kappaleita? :D en tiiä.
Muskarin jälkee pompattiin bussiin, joka meni kohti kalliota. (ku isi lähti hälypuhelulla töihin, vaik piti olla vapaa, no ei se mitään hätä keinot keksii.) Ku kerran oli ittensä jo saanu käyntiin nii en halunnu mennä vaan kotiin kököttelee. Kallion chicosissa on siis töissä mun kaveri jolla on laskettuaika 20. toukokuuta, niin jännää. Sil oli tosi pieni masu, vaik nii mullaki oli suht pieni mut ei sitä vaan muista ku sillo itestä tuntu et on kauheen kokonen valas, vaikka ei ollukkaan.:D (tai no lopussa oliki valas.:D)

pikku vauvamme

Pitänee mennä, jatkamaan fani palojen syömistä ja nukkumaan. Alko nimittäin ramasee ihan järkyttävän paljo ku vaari kävi kylässä ja touhus poitsun kaa. ADIOS !

2 kommenttia:

  1. Ihan kivasti teidän pojalla kokoa.

    Mua jännittää ens viikon neuvola. Koti puntarilla poika painoi tänään 7.3kg ja maanantaina tulee 4kk ikää täyteen.

    http://pikkuvauhkonen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Eli teijänki poika kasvaa yhtä hyvää vauhtii ku meijänki :D No kohta ku pikkuset alkaa liikkuu kunnol nii tulee lihasta ;)

    VastaaPoista