23. maaliskuuta 2011

Lapset huutaa raivoissansa ja kiukkumato nauraa vaan.

AsiaaAsiaaAsiaa, eli ei mitään asiaa. Päivä on menny hujauksessa ja päivään on kuulunu aurinko ja mario kartin'!!! Oltiin nimittäin mummilassa (murun äitillä) pelailemassa ja pitänäs kivaa. Paikal oli myös poitsun setiä ja täti, hubaa oli. En kyllä ymmärrä miten jotkut lapset voi olla niiiiin villejä, sitä odotellessa et tuleeks meijän poitsu olee niin mahdoton tapaus. :D


Ja meno matkalla mummilaan tapahtu aika pelottava juttu, kehällä auto meinas tulla meijän päälle ku oltiin just bussipysäkillä!! Se vaa veti kauheeta siksakkii siin tiel ja meinas suistuu, hui !

Kuva ei oo kyseisestä tapahtumasta

Murulla on nyt maanantaista asti ollu yötöitä ja tänääki oli tarkotus olla mut peruuntu, ihan kiva nii saa pikkasen itekki illalla hengähtää ja rauhas käydä nukkumaan. Taidanki kohta alkaa tekemään meille iltaruuan ja pikkunen menee salkkareiden aikaan nukkumaan, niinku tavallisestikin, ellei oo jotain spesiaali kyläilyi ollu ja menny pidempään reissatessa.
(muru saa tiskata ku teen ruokaa, ku tää mun ranne on edelleen kipee, särkylääkettä pitää napsii et voi jotenki elellä tän käden kaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti