8. maaliskuuta 2011

RumbaZumba

Aika menee niin nopsasti ettei ehi paljoo koneel käymään, kokoajan actionii. Maanantaina olin kavrin kaa keskustassa ja mentiin syömään kolmen ruokalajon menu. Päädyttiin sitte Lasipalatsiin syömään Helsinki Menu:ta ja oikeen hyvää oli, alkuun siikaa, pääruuaks karitsaa ja jälkkäriks taivaallinen mokka creme brulée. Ja juotiin tietenki sellanen 0,375l torres:in rosee pullo puoliks läpi aterian juomana. Ihanaa vaihteluu ja en ottanu poikaa mukaan nii pysty kerranki syömään vähän pidemmän kaavan mukaan. Käytii pikkasen kiertelee kappoja ja kaveri osti poitsulle ihanat popot, kenkiin sopivat sukat ja tosi hienon lätsän. Ihan mahtavaa.

Nyt viimein kuva meidän rattaista mitkä saatiin hetki sit käyttöön asti.:)

Elämäni ensimmäiset korvapuustit mitkä tein taannoin.

Kakku jonka tein kaverille synttärilahjaks

Poika viimein sopivan kokosessa lahjaks saadussa "joulu"asussa

Pikku hymy kylvyn jälkeen

Tosi iso poika jo


Tuijotus, ei kandee välittää takana olevista sotkuista

Eilinen oli sitte aika tylsimys päivä, tosiaan ku mies on kipeenä nii lähettii pojan kaa pyörii kauppoihin ja olihan se pakko sitte itellensä ostaa naistenpäivän kunniaks kukka.:D Mut lähinnä ostin poitsulle ison kasan uusia hedelmä soseita, ne on mahtavii ku niit voi syödä itekki.;)

Ja tutti väärinpäin

Nyt pitäis siivoo loppuun eilen alotettu siivoilu, koska pojan isomummi ja sen pari kaverii tulee kyläilee tänään. Keittiö on siisti, enää pitäis keraa vaatteet lattialta, imuroida ja järjestellä olkkarin pöydät. Tänää kans vaihdetaan järjestystä ku saadaan vihdoin se meijän ihanan iso telkkari, jota ollaanki jo reilu viikko odoteltu joten pitäähän sitä saman laittaa kaikki paikat uuteen uskoon. Vihdoin pääsee hyvil mielein kattelee leffoja.

Voi ei kun pientä häikäisi

2 kommenttia:

  1. Todella kivan näköiset vaunut teillä! :)
    Ja poika senkun kasvaa. Liian nopeasti aika menee, tuntuu että meidänkin poika vasta syntyi. Vaikka siitä onkin jo yli vuosi :D

    VastaaPoista
  2. Joo ja noi vaunut on kaiken lisäks huippu kevyet (9kg kopan kaa)! Oon tykänny tosi paljon.

    Niinpä tosi nopee kasvaa, itekki kattelin tos hetki sitte kuvii ku oltii sairaalalla, tuntuu et se oli vasta mut nyt jo yli 4kk, ei voi käsittää.:)

    VastaaPoista