1. toukokuuta 2011

väpädi vappu

Oli ihan mahtava vappu fiilis, vaikka satunnaisesti taivaalta tuliki vettä. Sadetta onneks pääs karkuun katosten alle tai sitte koko porukka tunkeutu jonkun luukkuun.:D

Matsin ajaks porukka halus mennä sisälle kattoo pelii, nou problem, sit taas ulos ja taas sisään.:D En kattonu paljo yhtään kelloo vaan oli vähän niinku go with the flow, joka kyl toimi ja ilta tuntu pitkältä.:) Voi tosin johtuu siitä että alotettii tosiaan jo aamupäiväl kl.12, kannatti. Oli myös tosi muhkuu ku niin moni mun kaveri halus tulla till kannelmäki, jossa siis oltiin ku murun lähes kaikki kaverit on sieltä.

Lopuks suunnattiin kannelmäen Unelma kuppilaan, litle pit karaoke, sider and salmari. Jossain vaihees vedin yksin pitkin kannelmäkee myös korkkari maratonii, varpaat kiitti aamulla. Tultiin taksil kotiin joskus jo 2.00 aikaan, saipahan nukkuu vähä enempi.


Sunnuntai aamulla, saman tien ku herättiin nii oli tilattava pitsaa, ja se jos mikä pelasti paljon. Mul ei onneks ollu mikää jäätävä darra vaa sellanen ryytyny, silmät muurautunu yhteen olo.:D Itse aiheutettuu joten ei voi valittaa. Muru oli ihan kuoleman kourissa, sil oli varmaa yks vuosisadan pahimmista hedareista ja oloista, niist on kuitenki jo päästy yli ja töissähän se jo porskuttaa. Iso osa porukast jatko vappuu viel sunnuntainki, huhhu, ei ite pystyis.


Oliko ees super ihana nähä Milo sunnuntaina, oli oikeesti niin ikävä ja se on niiiiin söpö, ei voi muuta sanoo. (äsken pissas meijän sängylle)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti