6. toukokuuta 2011

6KK

Aika menee suht liian nopee! Milo on jo puol vuotias, siis onks siit oikeesti puol vuotta ku oltiin sairaalassa ja se synty? Ilmeisesti. Mutta maanantaina neuvola nii siel taas näkee miten paljo pikkunen on kasvanu.:)

Sitte tähän blondiks värjäys aiheeseen ! Yks värinpoisto takana, jossa käytin LOREALin SUPERBLONDia. Kyllä vaalens MUTTA tää on nyt tällänen ihanan kukertavan kellertävän keltanen, joka ei tosiaankaan oo se mitä mä haen. Muru meni käymään lääkärissä ja samalla kaupan kautta hakee mulle uutta sävyy.

Ostin kyllä tollasen kirkkaan luonnon vaaleen, mut ku kuulin että keltasuutta häivyttäis mahdollisimman tuhkanen sävy, joka on nyt siis tilauksessa. Ei nimittäin kauheesti inspaa lähee ihmisten ilmoille tälläsellä tukalla, hah ! :D Katotaan mitä siit tulee, jos ees pikkasen parempaan suuntaan.:)
Ensimmäinen värinpoisto ja tällänen on tulos:

3 kommenttia:

  1. Vaaleni ihan mukavasti, toivotaan että saat tän seuraavan värjäyksen jälkeen toivomasi tuloksen, ettei rahaa tarvii niin hirveesti käyttää :)

    Kesä on tulossa, kun kaikki alkaa vaaleentaa tukkaansa tai muuten vaan hakee uutta näköä päähänsä :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin on vaalentunu hiukset jo kerrasta! Mulla oli ekan blondauksen tulos semmonen ihana kelta-oranssi-puna-ruskee-musta sekotus. Ja sillon ei tosiaankaan tehny mieli ulostautuu täältä mökistä mihinkää :D Nyt oon onneks saanu tän blondaus prjektin päätökseen.

    VastaaPoista
  3. Joo, ei tääkään lopputulos viel miellytä, kävin ostaa hopea shampoota ja sit teen viel yhen värin poston josko sitte alkais olee suunnilleen se haluttu lopputulos käsillä.:)

    VastaaPoista