7. toukokuuta 2011

Blondailuu


Toisella kerralla en tehny värin poistoo vaan käytin Garnierin 10.13 sävyä, joka oli tuhkanvaalee, taittais pikkasen tota keltasuutta pois. Vielki on keltasuutta havaittavissa ja mä ainaki ite huomaan sitä paljon. Välil kattoo peilist et eihän toi nyt nii paha oo mitä vois olla ja seuraaval kerralla taas tulee sellanen YÖK fiilis. Joten vielä työstetään väriä.

Tässä kuvat värjäilystä ja siitä miten muuttu värinpoiston jälkeisestä värjäyksestä:


Eli viel olis tarkotuksena tehä ainaki yks värinpoisto, että saa vähän kans noita latvojen tummentumii pois. Kokoajan parempi, nyt kyl pitää pitää pieni värjäys tauko (joka ei toden näkösesti oo ku päivö kaks, ku en varmaan kestä tätä keltasta pidempään) ettei hiukset mee ihan rusinaks.

3 kommenttia:

  1. :( Kirjotin pitkän tekstin mut en tiedä saitko sitä ku kone sekos! no kirjotan uusiks lyhyemmin eli suosittelen nyt laittamaan värin sijaan päähän värihuuhtelun,jossa ei oo myrkkyjä ja niitä saa kampaamoista ehkä verkkokaupoistakin ja hint n. 10e siihen lisäks hopeshampoota ehdottomasti jokaisella hiustenpesulla eikä nyt hetkeen myrkkyjä päähän! n. 2-3 viikkoa kannattais jatkaa tolla linjalla ja sitten laittaa päähän väri ja ehdottomasti siis suoraväri eli väri jossa ei ole mukana pigmenttiä, kuten tossakin ostamassasi värissä on mukana. Se selviää tolla jälkinmäisellä luvulla eli kolmosesta, se sisältää siis punasinikelta tai jotain muuta pigmenttiä mikä vaikuttaa väritulokseen,jos pää ei ole jo vaalean värinen tai joku muu väri mitä nyt yrittää värjätä eli etsi aina väri joka on esmes 1.0, 3.0, 2.0 jotta värjäystulos ois mahdolisimman luonnollinen ja taas ton värjäyksen jälkeen taukoa ainakin 3 viikkoa ja sitten päähän esmes lorealin helsinki sävy. se on muistaakseni 10.1 mut se sopii kun ON JO vaaleat hiukset ei siihen et yrittää värjätä keltasuutta pois.. Toivottavasti oli jotain hyötyy:) ne hiukset vaan ei kestä ihan kaikkee.

    VastaaPoista
  2. mm semmonen asia piti viel tulla sanoo et seuraavaks ku värjäät niin kannattaa laittaa latvoihin värii ensin ja viimitteeks päähän et antaa latvojen vaikuttaa reilusti kauemmin,koska sul on jo ylempi osa vaaleempi ja se vaalenee kokoajan muuten enemmän tai sit värjäät vaan latvat seuraavaks! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tosi paljo vinkeistä!:) Toimiiks toi värihuuhtelu niinku miten? Taittaaks se sitä sävyy vai vaalentaako kans ??

    Joo pitää laittaa enskerral pelkästää latvoihin tai sitte just ihan lopuks vaa tohon päälle.

    Ekan värinpoiston kaa kyl pidin puolet vähemmän aikaa tossa päällä, mut silti tuli noin suuri kontrasti ero.:)

    VastaaPoista