8. toukokuuta 2011

Ihan mahtavaa äitienpäivää kaikille !

Mun ensimmäinen äitienpäivä on ihan pian takana. Aamulla Milo ja mies oli heränny jo siinä kuuden aikaa, mutta mut tultiin herättää vasta kasin pintaan kera aamupalan ja ruusun. Oli kyl ihan super ihana ylläri herätys, kaiken lisäks sain nukkuu koko yön putkeen ku mies hoiti poitsun yöllä, heräs kylläkin vaan kerran, silti. Kerranki sai nukkuu yön putkeen, silti oon ihan ryytyny.

Puol yhentoista maissa mentiin perheen voimin viettää äitienpäivää murun mamille, jossa oliki sitte paljon porukkaa, milon serkkuja ja setiä tietty.:) Meillä on nimittäin aina ollu tapana viettää äitienpäivää pikkasen myöhemmin ravintolassa, että vältyttäis äitienpäivä ruuhkilta ja se onki ollu aina ihan hyvä ratkasu. Tänäkin vuonna mennään torstaina syömään alppilan Weeruskaan, never been, but let's try!

Tuolla olohuoneessa pojil on nyt melko hulina, joten meen vähän kattelee mikä meininki. Huomenna meillä on tosiaan puolvuotis neuvola, joten tuun kertoilee vähän mitä sielä sanottiin ja mitä actionii huomen on tiedosm ei varmaa mitää kummosta, kaverii nään ja noin.:) näkemisiin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti