24. toukokuuta 2011

Kuhmu otsassa.

Oltiin sunnuntaina perheen voimin lauttasaaressa, mun kaverin häissä. Oli aika jännä ku ei oikeen osannu odottaa mitään ku mies on egyptistä ja muslimi. Pohdittiin paljo et onko häissä alkoholi tarjoiluu, tunnelma, musiikki, ruoka, häävalssi ja millanen morsiamen puku tulis olee.


Näissä häissä laulettiin paljon yhteislauluja ja kateltiin diakuvia. Alkumaljana oli kuoharii/ pommacia ja ruuan kanssa juomana valkoviinia, coca colaa tai vettä. Yhteislaulujen lisäks musiikkina toimi arabimusiikki. Ruokana oli alkupala tyyppisesti loimulohta, salaattia, kinkku ja feta-pinaattipiirakkaa. AINII hääkakku, ei erikoinen kolme erilaista kakkua pöydällä vierekkäin, pari sulklaata ja yks mansikka-juustokakun tyylinen.

Morsiamen puku oli perinteinen valkonen, mikä oliki kyl upee. Ite kyl tykkään et valkonen on se morsiamen väri, erottuu ainaki joukosta.:)


Ihan jees häät, ite kyllä sitte joskus jos tuun pitää nii meinaan kyllä pitää ihan niin pitkän kaavan mukaan että. Isot kirkkohäät ja paljon vieraita, ruokaa, juomaa, tanssia ja hyvät jatkot. (suunnitelmat saattaa kyl viel muuttuu, mut tän hetkinen mielikuva niist on isot.):D

Tittiditii, eilen oli II-vaiheen rataosuus, josta suoriuduin erinomasesti.:D Mukava ylläri et siel oli kaks kaverii yllättäen samassa hommassa, ei tarvinnu yksin kärvistellä siel sitä 6 tuntii. Nyt OHI ON, ei muuta ku lappu poliisiasemalle ja 2-3v pääst sitte lopullinen kortti on kourassa.

Tällästä meille näytettiin II-vaiheen liikenneturvatalossa.

Mut nyt nää sankarit alkaa tekee aamutoimia ja mä alan laittaa itteeni ihmisen näköseks, nii lähetään muutaman tunnin kuluttua kohti lauttasaarta. Entiselle työpaikalle moikkailee ja näkee työkaverieta.:) Heippishei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti