20. toukokuuta 2011

-"Maksetaanko tästä muka palkkaakin?"

Tääl oli torstaina kaverin kaks ihanaa tyttö lasta, toinen 10kk ja toinen 2,9kk. Oli muuten aika vekkuleita, ja se pienempi on jo niiiin iso ainaki Mipsuun verrattuna, ei siis isoiso, mut se on niin taitava ja siks näyttää isolta tytöltä.

Se vaa aluks istua tönötti ja alku heräilyjen jälkeen lähti konttaamaan turbo vaihetella. Dvd:t sai kyytiä samoin dublot, joita löyty viel eilenki mitä kummallisemmista paikoista.:D Tälläkertaa Milo kiusas sitä eikä toisin päin, aina ku mahollisuus nii se tarttu sukasta tai lahkeesta. Muutamaan otteeseen Milo pääs jopa masitamaan pikkusen kättä.:D

Isompi oli aluks aika ujona, mutta kylä se pikkuhiljaa rohkastu. Vetäs siinä sitte rasian viinirypäleitä ja ajan kuluks oli kiva leikkii kissojen kaa "hippaa." Kissat juoksi välillä karkuun ja täähän sitte juoksi ku ohjus perässä. Aina vaa sano "kissa piilossa" :) Voi ei sitä söpöilyy.

Yks hyvä puoli tossa kans oli, nyt ainaki tietää et mitkä kaikki paikat pitää laittaa lapsiystävällisemmiks ku Milo alkaa rymyymään ja liikkumaan. Todenäkösesti se on kohta jo edessä, kasvit ylös ja kaikki muutki suojaan.


Huomenna tosiaan ollaan menossa sinne mun kaverin hääjuhliin ja kavereiden kaa päädyttiin siihen että lahjakortti on hyvä lahja, nii saa sitte ostaa sellasta mitä tarvii/mistä tykkää. Pitää jo illalla päättää et mitä sitä laittaa päälle ja Milonki vaatteet pitää laittaa valmiiks.

Mutta nyt taidanki mennä tohon meijän takapihalle vähän ottamaan aurinkoo (milo sielä jo nukkuuki vaunuissa) ja odottelemaan että mies sitten jossain vaiheessa palaa töistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti