9. toukokuuta 2011

Tattoo

Täällä päässä on aikamoinen tatuointi kuumeilu ! Ostettii murun kaa CityDeal:ista molemmille 80€ lahjakortit 20€:lla, ne on voimassa elokuuhun asti. Eli nytte ku on sellanen hommattuna nii ei voi ainakaa pitkittää tätä hommaa kovin kauaa. Mulla siis on jo yks tatuointi, mut miehellä ei oo viel yhtään vaikka seki on jo kuinka kauan kuumeillu sellasesta. Nyt se siis toteutuu.

En vaa tiiä ihan kunnolla et millanen ja minne? Sen tiiän et siihen tulee lukee ainaki Milo, mutta millälailla ja minne nii en oo viel täysin päätäny.:) Aina ku vaa kerkee nii kaavailen ja punnitsen eri vaihtoehtoja.:)


Ja sitte arkipäiväsempiin asioihin, eli puol vuotis neuvola kuulumisiin. Kaikki oli mainiosti, valittelin pojan raskaasta hengityksestä, mutta terveydenhoitaja ei kuulemma voi kuunnella keuhkoja, pelkästään lääkäri, ok? Mipa oli elementissään, villi ja filmaattinen ofcourse.:D

6kk mitat siis (suluissa 5kk):

Paino: 8255g (7845g)
Pituus: 68,7cm (66,8cm)
Pipo: 42,4cm (41,9cm)

"Iloinen, vilkkaasti elehtivä ja (jotain mistä en saa selvää, kiintyvä/kiirtyvä(kö)? poika. Kasvaa hyvin. Tarvittaessa unikoulua."

2 kommenttia: