5. kesäkuuta 2011

seikkailulaakso

Väri on tarttunu, mutta silti oon vielki valkonen. Saatiin murdun kaa eilen vapaa ilta, oltiin kannelmäessä. Kahentoista pintaa vietiin Milo Jampan äitille, josta mun isä haki sen sitte viiden pintaan yökylään, kohta äidin pikku ilopillerin pitäis rantautuu koti satamaan, can't wait!


Any way. Mentii eilen sitte Jampan kaverin kaa kahen pintaa pihalle loikoilee aurinkoon, kylmät siiderit kourassa. Oli ihanan rentouttavaa, laittaa aivot narikkaan ja vaan nauttii. Neljän pintaa oli nokka kohti murun kaverin valmistujaisjuhlia, jotka oli ihan lähistöllä. Siel oli muitaki tuttuja, joiden kaa lähettiin juhlista takas ulos nauttimaan auringosta ja juomasta. Juhlissa toki oli juomaa ja ruokaa mutta törky kuuma ja eihän noin kauniilla ilmalla kandee sisällä olla koko päivää.:)

Käytiin vähän ostarin terassillä parilla ja jatkettiin kohti mätiksen nurtseja, jonne mulle tuli kans kaveri torppiksesta, kunhan sai vauvansa nukkumaan. Ku sää alko viilentyy ja aurinko oli jo lähes laskenu mentii kapakkaan, jossa ei onneks tarvinnu maksaa juomista ku kaverit tuntu olevan anteliaalla päällä.:D Jatkot olis houkutellu, mutta muru oli ottanu muutaman liikaa nii päädyttii sitte snägärin kautta taksilla kotiin.


Tänää ollaanki sitte otettu rennosti, aamupalaksi pitsaa, jonka jälkeen mä oon ollu takapihalla auringossa vauvalehti kourassa ja seki on nyt sitte luettu läpi. Muru hio ja öljys ton terassipöydän ja se on nyt super nätti.

Jatketaan kesä päivästä nauttimasta ja nauttikaa toki kaikesta muustakin !!


LOPPUUN FAKTOJA SKORPIONI LAPSISTA (lukekoot ketä kiinnostaa):

Skorpioni on lapsena herkkä ja hurja.

Kiihkeä, voimakkaasti tunteensa ilmaiseva skorpioni nauttii koetellessaan hyvän maun ja tapojen rajoja. Hänellä on hurja luonteenlaatu ja siksi astiat saattavat joskus kotona lennellä.

Tämä taianomainen vesimerkki on myös äärimmäisen herkkävaistoinen. Kun hän katsoo sinua silmiin, tuntuu kuin hän näkisi suoraan lävitsesi.

Pieni skorpioni vaatii ihmissuhteiltaan alusta alkaen molemminpuolista luottamusta ja tunneperäistä sitoutumista. Hänen ihannevanhempansa on luotettava, kunnioittava ja totuudenmukainen sanoissaan ja teoissaan.

Kotona hän tarvitsee tilaa ja omaa rauhaa pystyäkseen keskittymään ja syventymään omiin ajatuksiinsa ja mielikuvitusmaailmaansa. Tältä pienokaiselta vie oman aikansa oppia ja kehittyä, joten älä hermostu, jos hän ei juttele, lue tai kirjoita vielä samassa vaiheessa kuin hänen ikätoverinsa. Anna hänelle aikaa.

Pikkuskorpionilta kestää hetken tutustua uusiin ihmisiin ja myöhemminkin hänestä on mukavinta jakaa yksityinen, salaperäinen maailmansa vain muutaman hyvin läheisen ystävän kanssa.

Yritä ymmärtää skorpionin ehdotonta luonnetta ja yritä ymmärtää sitä, että hän suhtautuu kaikkeen viha-rakkaus-asenteella. Älä yritä saada häntä muuttamaan mieltään, jos hän sanoo vihaavansa suosikkinalleaan tai naapurin huikentelevaista Samulia, joka vaihtelee kavereitaan päivittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti