13. kesäkuuta 2011

Babysitter

Viikonloppi meni näppärästi Kellokoskella lapsia hoitaessa. 3lasta + Milo, ja kaikki meni oikeen mallikkaasti ja kivaaki oli.

Murun veli lähti tyttöystävänsä kanssa jonnekki synttärille ja jäätiin niille hoitaa niiden lapsia 6v, 4v, 2v ja tietenki meijän 7kuukautinen Milppa oli mukana.:) Oli super ilma joten oltiin vaan ulkona. Otettiin pihalla aurinkoo, leikittii lapsien kaa, pompittiin trampoliinilla ja polsuteltiin uima-altaassa. Eihän sitä vois viikonloppuu paremmin viettää.:)

Kaikki suju odotettuu paremmin, lapset meni nukkuu ku niille vaan sano että hampi pesulle ja nukkumaan. Nuorin simahti hetkessä ja kahelle vanhemmalle lapselle piti muutaman kerran mennä komentaa takas sänkyyn. Kaikki oli jo nukahtanu siinä kaheksan aikaan. Me vuokrattiin uusin Harry Potter ja uusin Vares, muru haki pyörällä pitsaa lähistöltä.:)

Se kämppä oli ku sauna, takaovee piti pitää auki ilta myöhään asti et vähän ees ilma vaihtu. Yö oli suht tuskasen kuuma, mut siitä selvittiin ja aamulla takasin takapihalle nauttimaan.

Me lähetään kohta Milon kaa mummille ku isi lähtee töihin. Sinne tulee eno ja isomummiki, kivaa nähä kaikkia. Mummilla syödään hyvin ja

Ei muuten haittaa yhtään että tänää alko sataa, oikeestaan ihanan raikastavaa. Pääsee sateilujen jälkeen laittaa pihanki edustuskuntoon, josvaan saa aikaseks kaiken sen.



1 kommentti: