19. kesäkuuta 2011

Mörs!

Tääl ei kovin kummosta oo tapahtunu. Oltiin Milon kaa tänää kauppatorilla vaarin kioskilla, ku iskä hälytettiin töihin. Siel sitte oltii johonki kolmeen asti, kunnes alko tulee vodaa, onneks vaari kiltisti suostu heittää meijät autolla suoraan kotiin.:)

Eilen saatiin Milon huoneesta revittyy loputki tapetit ja pitäs alkaa tasotus ja maalaus puuhiin. Huomattii kans et miten Milolle on jo nyt kertyny vaikka kuinka paljo tavaraa, vaikka ei mitään viel tarviikkaa, ehkä tänää saan aikaseks kattoo ne läpi ja laittaa tarpeettomat kiertoon.

Huomiseks olis pläänejä miehen töiden jälkeen, lähtisin kaverin kaa keskustaan kahvittelee tai jos on hyvä ilma nii piknik pystyyn. Toivon vaa et muru pääsee ajois töistä, et kerranki voisin mennä ilman Miloo ja kunnolla jutella.:)

Tietokonekkaan ei suostu lataamaan mun kuvii kamerasta, joten joudutte kestää tälläsii tylsii päivityksii, katotaa jos sitä jotenki koittais muutaman kuvan tännekki saada.

Mutta palataan astialle, josko ne mun kuukautisetki pikkuhiljaa suostuis alkaa tai jotain selkoo tähän hommaan ois kiva saada.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti