23. kesäkuuta 2011

Hei mikä olo?

Joo terve, ollaan poitsun kaa oltu mummilassa yökylässä. Ja voin sanoo et on ikävä kotiin, jossa on Milolle kunnon OMA sänky ja kaikki tuttu ja oma. Minä fiksuna tyttönä päätin sitte että valvon vähän pidempään ja menin vasta puol kahentoist pintaa nukkumaan.

Ilokseni poitsu päätti herätä kl.1, kl.4 ja aamun päätti alottaa jo hitusen ennen kuutta, kiitos. Olo on tosi nuutunu, ihan ku olis ollu juhlimassa, jopa pahempi ku krapulassa. Silmiä ja päätä särkee, heikottaa ja kaiken lisäks on paha olo, yäk.

Olin muute eilen ahkera ja tein kotona 45minuutin jalka-, selkä- ja vatsalihaskunto treenin, oon aika ylpee itestäni, viel ku sais lisättyy sen rutiiniks. Yritän et suunnillee jos ainaki joka toinen päivä sen tekis. Olihan se pikkasen haastavaa välillä ja muutaman kerran piti laittaa pause ku eka herra heräs päiväunilta ja muulloin muuten vaa ryömi kiellettyihin paikkoihin (mm. kissan ruokakupit, tietokoneen pöydän alla sijaitseviin johtoihin jne.)

Mut aletaan Milon kaa syömään aamupalaa, jonka jälkeen siivoome sotkumme, pakkaamme, kiitämme ja poistumme.:) Bambino kiittää ja kumartaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti