7. huhtikuuta 2011

You are beautiful

"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"


Haaste rantautu mulle Sannalta, kiitos.1. Tää kuva on napattu Miltsusta maanantaina, ku oltiin vierailemassa isomummilla. Jostain syövereistä kaivoin noi lappuhaalarit ja on muuten ihan tosi mukavan oloset.


2. Kuva on otettu helmikuun alussa Sakasassa, Kölnissä ku oltiin Milpan ja mun isin kaa vähän shoppailu/ rentoutus reissulla.

3. Kuva on otettu kans samaiselta Saksan reissulta, oli jo aika myöhä ja oltii tulossa ravintolasta hotellille ottaa vähän unta palloon, tosin Miltsu ei pahemmin tolla reissulla antanu nukkua.

4. Kuva oon otettu sairaalasta ku pikkunen oli vielä niiiin pikkuriikkinen, rakastuin tohon kynä pussilakanaan, olisin niin halunnu sen mukaan kotiin!! :)

Tää näyttää nyt kaiken ihan hullunkurisena, toivottavasti näyttää jotenki normaalilta blogissa.:)

Haasteen lähetän (apua, vaikee valita vaan 3) Emmylle, Lumialle ja Heidille.


3 kommenttia:

  1. Kiittää aivan mielettömästi, mutta joutuu kyllä skippaamaan tämänkin tunnustuksen =) Tää naama ei ainakaan vielä kestä päivänvaloa ;D

    VastaaPoista
  2. No sit laitat ihan mitä vaan kuvia ;)

    VastaaPoista