12. huhtikuuta 2011

Kitchen

Tässä meijän keittiö, pieni mutta tarkotukseen ihan kätevä ja kyllähän sinne ruokapöytäki mahtuu. Ruokapöytä ei oo ollu toistaseks ainakaa kauheen kovas käytössä, mut kunhan poitsu oppii istumaan ja saa sille sinne syöttötuolin nii eiköhän ruokailuhetketki sielä ala. Ei ku kurkkaamaan.

Tällänen perus keittiö ja astianpesukoneen paikalla on kissanruokailu paikka. Tarkotuksena olis jossain vaihees hankkii astianpesukone, ku ei toi tiskaus tosiaankaan oo mitään lempi puuhaa.:)

Meijän pieneen tilaihmeeseen mahtuu myös keittiönpöytä ja sen neljä tuolii, jotka kärsii kyl vähän ikävästi välillä kärsii kissojen kynsistä.

Kasville on kans pikkusen käyni köpelösti ku kissat tykkää sitä syödä, nyt on laitettu kissanruohot kasvamaan joten jospa ne jättäis kasvit rauhaan. Keittiöstä suora kulku meijän makuuhuoneeseen.


Tiskit tiskattu!!

Tällänen tavallinen keittiö, tykkään kyl et keittiö on erikseen. en tykkäis jos keittiö olis samassa olohuoneen kaa tai et olis vaa pikkunen keittokomero. Mutta että tällästä tänään, millasta huomenna nii se jää nähtäväks.:)

2 kommenttia:

  1. Meillä on täällä vuokra kämpässä samanlaiset keittiökalusteet. Ihanaa vaihtelua tuo nyt kun tilattiin talolle uudet pähkinän väriset kaapit. Voi että oon kyllästynyt valkoisiin :)

    VastaaPoista
  2. Veikkaan et toi taitaaki olla ne kaikista perus ja halvin vaihtoehto, siks vuokra kämppiin laitetaan tollaset. Sitte ku on oma nii itekki haluun jotkut tummat pähkinän väriset tasot <3

    VastaaPoista