28. huhtikuuta 2011

serpentiiniä ja juhla humua

Siis mikä päivän pelastus, eilen tuliki täydellisen aurinkoinen ilma. PERFECT!

Eilen oltii Milpsukan kaa stadissa ja nähtiin mun kaverii, pitkäst aikaa, ku se kokoajan reissaa. Nyt se on yhen jakson ajan Helsingis ja sitte se lähtee taas Norjaan, onko ees väärin, pakko lähtee Milpan kaa sitä sinne moikkaa kyl kesällä.



Käytiin stokkaan 8 kerroksessa syömässä aivan yli herkulliset lämpimät halloumjuusto salaatit!! Oli kyllä niin hyvää et meen sinne kyllä toistekki sitä syömään, vaihtuu kyl joka viikko mutta ei ne voi huonoja olla.

Siit lähettii ulos koska oli täydellinen ilma, kuten mainitsinki jo. Käveltii espalla ja kauppatorilla, josta saatiin mahti idea lähtee extemporee käymään jätskillä suomenlinnassa. Milo pääs ensimmäistä kertaa lautan kyytiin, ja mukavaa tuntu olevan, meilläki oli superii.


Kaiken tän huvituksen jälkeen mentii Mipsukan kaa mummille, jonne isiki tuli töiden jälkeen. Menoissa mukana oli myös eno ja isomummi, syötiin hyvin kanaa, ohraa ja salaattia. NAMNAM!


***

Tän päivän ohjelma ei tuu olee kummonen, meen hakee makuunista final fantasy:n joka vietiin sinne hiotuttaa naarmut pois siitä. Ja sitte käydää kaupassa ja SIIVOTAAN! Nyt jo pesukone laulaa.:)

Huomenna
sitte aikasin aamulla mennään Kannelmäkeen prisman kautta hakemaan huomiset juomatarpeet ja siitä viedään pikkupoika mummilaan(murun äitille) hoitoon, setien ja tätien iloks.:) Ja sitte ei muuta ku lakki päähän ja suunnataan sinne minne nenä näyttää.:D JES, ILMATIETEEN LAITOKSEN MUKAAN EI HUOMENNA SATAISKAAN! *koputan puuta*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti