22. huhtikuuta 2011

lemppari lauantai?

Tekis mieli lähtee lenkille, mut kellon on vast 9.00. Pojat lähti mummilaan ja mä saisin nukkuu pitkkän mut ei tuu enää uni ku tuli jo herättyy kertaalleen. No aikaa jää siis muiden blogien lukemiseen ja varmaan pitäis vähän pistää kotii järjestykseenki, sen ehtii myöhemminki.


Taidan mennä takapihalle kera kupin teetä ja cosmopolitanin. Vaikka oon kyl vähän pettyny tähän uudistettuun cosmopolitaniin, puolet lehdestä keskittyy "bodylove" osioon. Ei siinä mitään kyllähän siit vois jonkulaista motivaatioo saada, mut tilasinks mä urheilulehden vai hömppä lehden jossa voi surutta laittaa aivot narikkaan?


Ollaan käyty poitsun kaa ruokkimas sorsiaki, tässä meijän lähistöllä, otin pojan syliin ja heiteltiin sorsille vähän leipää. :) Milo oli kyllä vähintääki innoissaan, hihku välillä, niin onnellinen äiti.:)


EDIT:// Milon nuhasuuteen käytettiin yöllä oivaa kikkaa!! Pilkottiin yks sipuli lautaselle ja laitettiin sen sängyn alle, tietty pinnasängyn jalkojen alle laitettiin pari kirjaa että sää olis jalkoja korkeemmalla. Yö meni vähän paremmin, eikä tarvinnu niistellä yöllä nenää. Huone kyl haiski ihan sipulilta, mut se nyt on pieni paha, siihen tottu.:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti