9. huhtikuuta 2011

A-U-R-I-N-GGGG-O

Lauantaina olit autolemassa ja käytii moikkailee setää ja serkkupoikii, Kellokoskella. Siel oli melkonen hulihulina. Kindermunasta saatu sormusleimasin oli huippu, jopa lasten naamat ja selät oli leimojen peitossa, puhumattakaan huonekalut. Mahtavii lapsii, yks roikkuu jalassa ja kaks huutaa kilpaa et mitä niiden pelaamassa legobatmanis tapahtu.:D Myöhemmin illal käytii kans plantagenis, josta lähti mukaan auringinkukan siemenii, yuccapalmu, kissanruohon siemenii ja multaa. Pääsee istuttelee pihalle kukkia.


Eilen oltiin T-mummilla(murun äiti) pitämäs kivaa ja syömäs niinku lähes joka viikonloppu pois muuttaneet lapset perheineen menee sinne ja ne tekee super ison satsin ruokaa kaikille, aika kilttiä.:) Sen jälkeen mentiin J-vaarille(murun isä) koska murun sisko täytti 11v ja sillä oli siel synttäri kekkerit aikuisille, sielki sai herkutella kakkua ja coctailtikuissa olevii herkkuja, illalla oltiinki sitte suht ryytyneitä, vaikka ulkoiltiinki ku käveltii asemalle ja takas. Takas tulo matkalla keräsin nipun pajunkissoja, jotka meinaan täs lähi päivinä koristella, ihan vaan omaks iloks, eikän Milppakaa oo viel niin iso et lähtis virpomaan, eikä varmaan viel seuraavankaa vuonna, en tiiä sen näkee sitte.:)


Tänää ollaan oltu vaan ja siivoiltu. Siivosin poitsun vaatekaapin ja sain laitettuu pienet vaatteet kierrätykseen ja säästöön. Suurin osa kyl meni säästö laatikkoon, joka pitäis viedä kellariin, pitää saada tilaa isommille vaatteille, vaik kaappitilaa onki paljo, mut nii on vaatteita ja tavaraaki. Pitäis Milpan huoneeseen hommailla pino lelulaatikoita, ku leluja kertyy kokoajan lisää vaikka ei yhtään osteta. Mummeilla on ollu meijän vahoja leluja säästössä ja tuttavilta muutenki lahjoina ja kierrättäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti