21. huhtikuuta 2011

Paketti rantautunut

Buzzador paketti on viimeinkin perillä. Tälläkertaa testissä Pepsoden White Now- hammastahna. Joka lupaa valkoisemman hymyn välittömästi ensimmäisellä harjauksella.

Paketissa tuli mukana
-Pepsodent White Now-hammastahna (1x75ml)
-Pepsodent White Now-näytekappaleita, joita voin jakaa (15x16ml)
-White System-hammasharja
-Ja Buzzador-esite


Nyt oon muutaman kerran harjannu enkä oo ainakaa vielä huomannu mitään selkeetä muutosta, mutta se voi olla katsojan silmässä. Nyt pitää alkaa jakelee näytteitä kaveriellekki, jotta saadaan laaja mielipide kyseisestä tuotteesta.

Asiasta kukkaruukkuun...
Miltsu on pipinä, ihan kauheeta kuunnella ku yöllä hengitys rohisee ja kova yskä. Kuumetta ei ollu ainakaan aamulla, joten jonkunlaista kevät flunssaa vissiinki. Kevät flunssaa on kyllä mullaki ja monella tuntuu olevan kans allergiat puhkeemassa, onneks ite en oo allerginen ihminen. (koputtaa puuta)


Mulla olis hinku mennä töihin, sillai vähän, ei ihan kokopäivästä 5xviikossa. Vaan sillai muutama päivä viikossa. Nyt kattelenki huvikseen työpaikkoja ja haaveilen. Äitiysloman päätyttyä sitte, koulun ohella.

2 kommenttia:

  1. Paranemisia! :) White now on ihan mun lemppari, mulle tulee ainakin heti semmoinen fiilis että näyttäis valkoisemmalta. Placebovaikutus :D Eikös noi perustukin siihen väliaikaiseen vaikutukseen joidenkin kiteiden ym. ansiosta? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos.:)

    Mullaki on nyt tullu et ehkä ne saattaa vähän valkosemmat olla, ehkä kuvitteluu tai sit ne on oikeesti.:D Vissiin ne ei oo oikeesti valkoset vaan tulee just joku "silmän heijaste" näkee ne valkosempina.:D

    VastaaPoista