5. huhtikuuta 2011

Sitruuna-juustokakkua

Hitsi ku eilen oli sateista, mut eipä se onneks menoo haitannu. Oltiin Milpan kaa isomummilla, ku tästä lähtien käyn sielä kerran kuussa siivoomassa, pölyjen pyyhintä, imurointi, lattioiden pesu ja mattojen tamppaus + parveke kesä kuukausina, siitä sitte saan pikkasen taskurahaa. Sillä oli nimittäin siivoojat, mutta nyt ku mulla on ainaa nii mä voin ihan hyvin tehä sen ja Milppa näkee samalla isomummiansa. Oli ihan kivaa puuhaa.

En oo vieläkään saanu tilattuu niit valokuvia et saisin tehtyy sellasen kivan valokuva seinän Miltsusta. Ja ku käytiin ikeassa nii mummi ja isomummi halus sellaset 3 kuvan taulut jotka laittaa seinälle kera poitun kuvilla. Pitää siis mennä mun äitille jokupäivä tilailee niit fotoja, et sais vaik aikaseks jokupäivä.:)


Kaveril on tällänen kiva leikkimatto missä noi yllä olevat härpäkkeet liikkuu ja siin on musaaki.:)


Tän setin ostin prismasta ku halusin ostaa poitsulle jotain uutta ja kivaa, tykkään hirmusti.

Sit yks probleema murun synttäri lahja, sillä on synttärit vappuna joten pitäis joku kiva lahja keksii. Mul oli muutamii hyvii ideoita mut niihin olis tarvinnu vähän enemmän rahaa mitä nyt on.. matka tai kylpyläreissu.. ne ei nyt onnistu, mut jotain pitäis keksiä? En kuitenkaa haluis ostaa mitään perus juttuu mitä oon jo ostanu vaatteita, hajuvesiä, kenkiä.. Mikä olis jotai luovempaa?


Täs on nyt kuvaa meijän olohuoneen uutuuksista, vitriini pitää viel täyttää.:)


Ja tehtii eilen herkullista sitruuna-juustokakkua ja siit tuli kyl tosi maukasta, helppoo ja nopeeta. Tai lukuunottamatta 3tunnin hyytymis aikaa :)

2 kommenttia:

  1. Hihi. Meidän Miloakin sanotaan Miltsuksi ja miehellä on synttärit vappuna :)) Eikä mulla ole lahja ideaa ensinnäkään.

    VastaaPoista
  2. Sulle olisi muuten haaste
    http://pikkuvauhkonen.blogspot.com/2011/04/haastetunnustus.html

    VastaaPoista