17. helmikuuta 2011

tulisko kevät jo?

Mitä tää on olevinaa, ulkona kevyt -25 asteen pakkanen! Ei olla vissii lähös muskariin ku tuol on noin hurjan kylmä, kurjaa. Mut saapahan lepäillä, ku ei toi pieni mies tosiaankaa antanu viimekään yönä ottaa minkäänlaisii kauneus unia. Eli ku poika menee päivä unille nii mäki otan lepoo et jaksaa läträä ja läikyttää pikkasen illalla, mut eniten pitää kerää voimii lauantai aamuun/päivään ku haetaan meijän pikkunen söpöliini takasin. EKA YÖ KU OON EROSSA MILOSTA, hirveetä. Eilen olin suht rikki ku aloin kelaa, vaikka tiedän et se pärjää ja hoitajat pärjää, itestä en niinkää tiiä.:D Luulin et on helpompi antaa Milo hoitoon mut ei tosiaankaa, joten eilen illalla ku Milo jo nukku menin pusuttelee sitä!

Eilinen oli kiva päivä, nähtiin kaks vauvaa. Toinen vauvakinossa, LEFFA MENI IHAN OHI, ku rupateltiin innoissaan kaverin kaa, sen vauva oli viel niin pieni ja liikuttava.:) Toiselle kaverille menin sitte leffan jälkeen, Leppävaaraan. Sen vauva on jo iso poika, jokeltelee ja kurkottelee varpaisiin niin että oho, ehkä Miloki kohta, ikä eroa ei oo kuitenkaa ku 2viikkoo. Se oli vaan niiiiin paljo kevyemmän tuntunen ku Milo ja kylhän se selkeesti vähemmän painaa, varmaan kilon :D Meijän vemppu on ollu ruoka-aikaan kotona, heh. Siel sit meni aika pitkään ja päästiin onneks vähä ennen salkkareita takas. Isi touhus hetken Milon kaa kunnes laitettiin poika unille, ei aikaakaan ku mä möngin perässä.:)

Nyt tuli jotenki ehkä sekava, mut koittakaa ymmärtää. Vaikee ku kaikki asiat on päällekkäin mielessä.:D

4 kommenttia:

  1. Kevät tule jo!! :D Täälläkin odotellaan ihan liian innolla kevättä, menis jo pois toi pakkanen..

    Oon aina halunnut ja jopa meinannutkin mennä vauvakinoon, mutta koskaan en saanut aikaseks. Harmittaa jälkikäteen. Nyt ku poika yli 1v ja ite päivät koulussa ni eipä pääsekkään enää sinne missään välissä :s

    VastaaPoista
  2. Lapsen kaa ulkoilu olis niin helppoo ku ei ois noin jäätävän kylmä ja vois helposti kävellä paikasta A, paikkaan B.

    Joo oli ihan hauska se vauvakino, vaikkakaan leffan kattomisest ei oikee tullu mitää ku oli kaveri kans siel.:D

    VastaaPoista