22. helmikuuta 2011

Jälleen kerran täällä taas

Netti on ollu epäkunnossa ja nyt viimein se suostuu toimimaan ku enkeli, tätä odoteltiinki muutama päivä, kiitos saunalahden mokkulan.(pitäis vissiin hommaa laajakaista ihan)

Just olin saanu tolta järkkärilt kuvii koneelle ja kelasin tilaa ku oli tarjouski. Ärsyttää ku eilen monta tuntii koitin tilaa niit, mut netti pätki kokoajan. Nyt pitää oottaa uutta tarjousta nii voi tilaa paljon kuvia. On se kiva et kuvii ei oo pelkästään koneella ja sitte voi laittaa siististi valokuvaalbumiin.

Ja voin kertoo pikkusen perjantaista, olin liian humalassa! Ja nyt perjantain olis tarkotus viettää kaverin synttäreitä, joissa tosiaanki meinaan ottaa suht rennosti, eihän sitä tiiä jos tulee vaikka ikävä kotiin, sitte vaa taksilla piaksesti kotiin poikien luo.:)

Sunnuntaina meil kävi vieraita hollannista asti, mun täti ja serkku. Serkku 10v oli ihan innoissaan Milosta ja kokoajan piti saada pitää sylissä, tosi söpöö. Maanatainaki olitii kyläilee mummilla ja sen jälkeen enolle mentiin kyläilee. Enon luona kämppikset ihan kummissaan ihmetteli pikku vintiöö.:D Eilen lööbailin kotona ja teki kyl niin hyvää ettei kerranki tarvinnu juosta joka paikkaan, vaikka se kivaa onki :)

Täs muutama kuva ku Milo oli ihan muutamii päivii vanha:

Ensihetkii sairaalalla

Sairaalalta lähdössä

Kotiin rantautuneena

Ensimmäinen kylpyhetki

2 kommenttia: