10. helmikuuta 2011

sekamelskaa

Tällähetkellä syön kiinalaistaruokaa kotiin kuljetettuna, parasta <3 Ja mua harmittaa ku en saa otettuu kuvii ku se mun kamera unohtu reppuun ja muru anto repussa pleikan takas veljelleen, joten se on nyt sielä sitten. Pitää viikonloppun hakee se sieltä.:)

Sit kans iso ärsytys on et lähin tänää 9.00 salille ja ku pääsin sinne nii siel vast kerto et vauva parkkiin pitää varaa aika ja et oli täynnä ja et seuraava vapaa aika on vasta lauantaina, huijausta sanon minä. Tommoset inffot pitäis kertoo, ärsytti lähtee junil ja busseil zombeilee ku junatki meni ihan miten sattuu. No meinaan soittaa ja varaa sielt ens kerral ajoissa ajat nii ei tuu enää tälläsii ärsyttävii väärinkäsityksii!

Ja vika aihe, vähän mukavempi. Milo on nyt muutaman yön nukkunu aika hyvin <3 Maissivellin ansiosta veikkaisin. 20 nukkuu ja herää 00, 04 ja sitte 8, luksusta, kumpa tää jatkuiski sitte näin. (koputtaa puuta) :)

2 kommenttia:

 1. Meillä alettiin nukkua luumun alotuksen jälkeen
  20 nukkumaan
  02 eka syöttö
  05-06 toka syöttö
  07-08 herätään

  Aivan luksusta. 3kk ikä sai aikaan vakiintuneemman rytmin päiviin.

  VastaaPoista
 2. Jes, viime yö meni entistä paremmin

  20nukkuu
  01.30 söi
  04.30 söi
  ja 7.30 herättiin

  Sit viel ku neuvolatäti sano et ei kandee noit vellei ku ei ne täytä paljo yhtää enempää ku maitokaa, et meil kyl jeesas kiitettävästi.

  VastaaPoista