13. helmikuuta 2011

c'mon, hukassa ilman kameraa.

Tänään saan kameran vihdoin takas, jesjesjes. H&M:n paketti on viimein rantautunu <3(kuvia otan myöhemmin ku saan kameran käsiini. Tietenki innostuin Milolle ostelee juttuja, niistä lisää illemmalla :)

Harmittaa ku tänää oli aamulla super paljon pakkasta nii ei viittitty mennä Milon kaa vauvauintiin, helposti tulee kipeeks ku ui ja sitte menee koviin pakkasiin. Meillä ainaki mittari aamulla näytti sellaset -18, hurr.. Nyt kuitenki oon yksin kotona ihanassa rauhallisuudessa. Mies lähti pojan kaa käymään mummilla, hakee mun kameran <3 Nyt ku siel on auringossa -3 nii aatteli et kai sitä voi pikapikaa mennä bussilla kyläilee ja takasin.:)

Paripäivää sitte Milo nauro ekaa kertaa ääneen kutittaessa, olipa sulosta. Isoks suu ja silmät kiinni ja ihana hihitys.:D Eteenpäin tekis mieli mennä mut taidot ei ihan viel riitä siihen, treeniätreeniä.:)

Mut nyt pitää mennä pikkasen tiskailee ja järkkää tavaroita ku kerranki on aikaa. Tänää on tällänen sunnuntai yökkäri päivä, en meinaa hyppää yökkäristä pois ollenkaan, otan vaa rennosti ja valmistaudun ens viikon kuntoilu rumbaan ja tietenki ystävänpäivään, jota meillä todennäkösesti vietetään vasta tiistaina, ku Jani on huomen vissii kokopäivän töissä.

ps. torstaina mennään pojan kaa vauvakinoon kattoo burleskii. Milo on nii kova telkkarin orja et se on varmaa sielä ihmeissään.:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti