16. helmikuuta 2011

lötköily päivä!

Ahh, tänää välipäivä kuntoilusta ja välipäivä kaikesta muista "pakko tehä" asioista, tykkään. Eilen olin salilla, käytiin kaupassa ja mentiin mummille(mun äitille) kyläilee :) Oli aika rankkapäivä, jotenki tosi väsyny, simahdinki samantien ku tultiin kotiin ja sain Milon nukkumaan.:)
Venyttelyt, ennen unia

Pipo päähän ja velmiina ulkounille.

En tiiä et sanoinko jo, mut mennään huomenna Milon kaa vauvakinoon kattoo burleskii, yhen mun mamma kaverin ja sen 1kk vanhan poitsun kaa. (jonka nimi on vielä salaisuus, ja en malttais oottaa enään, tiedän jo et se tulee olee joku ihana:) Sen jälkeen nään toisen mamma kaverin keskustassa ja mennään sen luoksen kahvitteleen, leppävaaraan. Katotaan et tajuuko Milo ja Christian (2viikkoo vanhempi ku milo) vielä toisiansa.:)

Ja mikä on kans kivaa, et Janin veljen perhe ottaa Milon hoitoon perjantai-lauantai väliseks yöks, nii päästään pitkäst aikaan yhdessä viihteelle. Koska siit on aikaa ku ollaa viimeks yhes oltu jossain juhlimas. Eka mennää alottelee Janin kavereille ku on jotku synde kekkerit, ja siel jonnekki jatkaan :) Pitää pitää puhelin kokoajan holleilla jos tulee jotain probleemaa luurin toises pääs, vaikka epäilen kyl. Ite voin olla enempi huolissani, mut koitan ottaa rennosti ja koitan nauttii ainutlaatusesta illasta.

2 kommenttia:

  1. Hehe, meiltä löytyy sekä tuo nallehaalari (H&M) että tästä tiikeriraitapuvusta se toinen versio eli se täplikäs lehmäkuosinen ;D

    VastaaPoista
  2. Toi nallehaalari oli ihan ihan super nyt talvella ja toi fleece myös, meiltki löytyy se lehmäkuosinen 68 kokosena.:))

    VastaaPoista