5. helmikuuta 2011

matka matskua

OuNou, ihan liian pitkä tauko, on ollu jotenki ihan tosi paljon ohjelmaa Saksan reissun jälkeen. Eli perjantaina rantauduttii Milon kaa Suomeen ja mikä ihaninta LENNOT SUJU NIIN HYVIN. Oli viel kaiken lisäks molempii suuntiin mentäessä yks väli lasku, eli oli yhteensä 4nousuu ja 4laskuu. Poika oli niin nätisti koko matkan, mitä nyt eka yö oli tuskaa ku tunnin välein heräs. No kaikesta selvittiin, mul oli rintareppu jolla poikaa kanniskelin ja voin sanoo et kyllä PAINO! Kolmen tunnin shoppailun jälkeen hartijat ihan rikki, seuraavana päivänä sama määrä shoppailuu, soronoo !

Treeni kausi avattu, tänää olin elämäni ekaa kertaa spinningis, MITÄMITÄ? KYLLÄ, minä joka en ole noin vuoteen harrastanu kunnolla liikuntaa oli urheilemassa ja mikä fiilis <3 Mut kyllä jumankekka kunto on tipahtanu niin että, "mikä kunto?" Huomen kelasin jos aamusta menisin Pumppiin, saa nähä onko se vieläkin rankempaa, yök ! ;)

Ja sitäki vielä että oltiin tänään neuvolassa, ei herranen aika !!! Pitäsikö muka aina tehä prikulleen niin ku neuvola täti sanoo? Siis se oli kysyny et vieläkö mennää korvikkeella ja imetyksellä ja Jani oli sanonu et ollaa tossa perunaa kokeiltu, hirvee syyttely että "suositus on vasta se 4kuukautta!" Joten tänään se sitte anto ison nivaskan soseiden alottamiseta ja muista ruokailuista, eli ilmeisesti parempi pitää omana tietona jos nyt noi soset alotetaan vähä aijemmin.

Mitat 3kk:

61cm

6470g

40cm

2 kommenttia: