2. joulukuuta 2012

toinenpäiväjoulukuutakaksituhattakaksitoista

 Nyt näyttäis siltä et talvi on tullu, just oikeeseen aikaan joulukuussa. Milo on ollu ihan innoissaan tosta joulukalanterista ja kaikesta tästä joulu "hössötyksestä". Lumi on kivaa mut sen kylmyys yllätti pojan ku oli tietenki pakko kokeilla ilman hanskaa.:)

Olis tarkotus mennä ens viikolla kattoo joululahjoja ja itelleni pitää kans metskaa jotku lämpimät talvikengät. En todellakaan meinaa koko talvee värjötellä noissa mun ohuissa lenkkareissa, vaikka ne kuinka mukavat onki. Sitä alkaa tulee mukavuuden haluseks, enää ei pysty olee nahkatakissa kylminpinäki aikoina. Mielellään untuvaa, kiitos ! :)

En meinaa vielä tänä vuonnakaan ostella Milolle paljoo joululahjoja, meiltä saa varmaanki 3-5kpl, saa kuitenki mummeilta, vaareilta, enolta, isomummilta, kummilta. Ja ne on jo ostanu nyt kuulemma monta pakettia.


Meijän toinen kissa on nytte ollu reilu pari viikkoo kadoksissa ja nytte ku tuli noi lumet nii en tiiä mitä ihmettä. Epäillään kyllä että se on menny jonkun kotiin ja sielä siihen ollaan kiinnytty ku se on niin kiltti ja seurallinen kaveri. Toki toivottais että pallero palais kotiin, ollaan katoomiks ilmotuski jätetty viikin eläinsairaalaan jonne kaikki löydetyt tuodaan, vielä pitäis laittaa lappuja pylväisiin ja vaikka rappuihinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti