30. marraskuuta 2012

Myräkkä!

Siis mietin voin nyt jo olla kypsä tohon "ainaiseen" lumen tuloon.:D Oikeestaan eniten mua harmittaa ku autoo pitäis olla kokoajan putsaamassa ja ympäriltä lunta lapioimassa. Bussiin olis vaan niin kätevä hypätä. Toisaalta mun pitäs 4,5km duuni matka mennä kahella bussilla, missä sinäänsä ei oo mitään järkee. Aikaa säästyy paljon enemmän ja ei tarvii odotella kylmässä myöhässä olevii busseja.

Eiköhän tuolla oo kohta oikeen kiva keli ajaa ku noi ehtii saada kaikki tietki aurattuu, sitte oon oikeen tyytyväinen.:)

Mitähän muuta piti sanoo, voi että meni tänään hermot Milon setään, 7v. Se oli niin kiukkunen et huito mua kokoajan, otti Milon kädestä kaikki lelut mitä sil oli, käveli tahalleen päin ja tuuppas Milon täysii niin et se lens sohvalta suoraan selälleen lattialle. Olin niin lähellä etten olis ottanu korvasta kiinni, ku miehen äiti ei ojentanu sitä, onneks lopussa se sai kuulla kunniansa ja tirautti muutaman kyyneleen. Noin ei sais sanoo muttaku tuntuu ettei niil oo mitään kurii ja ne on niin holtittomii, saa tehä melkeen mitä vaan. Huhh, onneks sain nyt purettuu mun ärtymystä tänne.:D

Poitsu nukkuu joten nyt aletaan kattoo elokuvaa Varasto, toivotaan et se on hyvä.: )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti