29. marraskuuta 2012

Hoi!

Nyt ku on alkanu nää masentavan pimeet talvi illat nii mikä sen parempaa ku raivaa aikaa kirjottamiselle. Pidin tos aika pitkää hiljaiseloo, mutta jospa nyt taas vois keskittyy tähän.

Poika kasvaa silmissä, puhuu jo vaikka mitä. Neljän sanan lauseita tulee jatkuvasti.
Käytiin tossa 2vuotis neuvolassaki vajaa kuukaus sitte ja pituutta oli 88cm ja 11,8kg. Vaahtosammutin.

Nyt oon ollu 4kuukautta tuolla mun uudessa työpaikassa ja ai että ku on alkanu kypsyttää, ei muuten mutta sielä on niin tylsää. Siis jos päivästä 3-4tuntii on taukoo nii kyl siin alkaa pikkasen turhautuun. Mietin vaan että pitäskö taas koittaa ettiimuita töitä vai pinnistellä tuolla. Tavallaan hyvä ku kesällä olis täydet kesälomat, en haluis taas olla kesää ilman lomia.

Mul on myös tatuointikuume ja tiiän kyllä jo että millasen leiman ottaisin mutta sitte että minne nii se on viel harkinnassa. Se ei oo nii iso leima et haluisin sen johonki pieneen paikkaan.:D

Joululahjatki aiheuttaa pientä stressiä. Milo nyt todenäkösesti saa paljon lahjoja muiltaki ja sillehän se keksiminen onki helpointa. Mutta mitä ihmettä miehelle, mun veljelle, äidille, mummille ? Oon neuvoton.:D Pitää varmaan taas tehä perinteiset ja mennä vaan joku päivä koko päiväks shoppailee ja keksii siinä samalla.

Tätä haalarii oon nyt miettiny Milolle, jospa viimein tilaisin sen

Didriksons, Haalari, Coso Kids, Musta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti