26. joulukuuta 2010

redalo di Natale

Joulu on ollu yhtä hulinaa meijän perheessä. Lahjoja on tullu enemmän ku liikaa, niin pojalle ku koko perheellekki. Joka vuos puhutaan että ens vuonna sitte rajotetaan lahja määrää, mut loppu peleissä kukaan ei pysty sitä rajottaa. Eli taas tänä vuonna tuli puhuttuu jos ens vuonna ostettais yks jokaiselle, kimppa lahjana. Lapsille tietenki saa ostella enempi, ja ku ainoo lapsi on meijän Milo nii se varastaa tietenki kaiken huomion, hyvä vaan.

Poika on alle 2kuukautinen ja sai kaikista eniten lahjoja, mummeilta, iso-mummeilta, kummeilta, sediltä, enoilta, tädeiltä ja meiltä vanhemmilta, onhan se kiva lapselle. Tuli leluu, vaatetta, kirjaa, hyppykiikkuu, pinnasänkyyn valoa ja mobiilii, kaikkee ihan älyttömästi, melkeen 20 lahjaa pikku miehelle.

Sain viimein varattuu meille muskarinki, päästään pojan kaa pikkasen lauleskelee ja loruttelee, ihanaa, saa muutenki rutiineja päiviin. Vauvauintiinki olis kivaa päästä mut kattoo vähän et miten niitä järjestetään, et löytääkö meidät sieltäki touhuumasta, olis kiva mennä koko perheen voimin vähän veteen polskuttelemaan.

Koitan kovasti jotain rutiineja saada aikaan mut ei oo viel ainakaa toiminu, nukahtaa ku nukahtaa ja yleensä vasta 00.00 hujakoilla alkaa yö unille. Huomenna alotan ihan toden teolla ja saa nähä miten käy.

Nyt untenmaille ku kullan nuputki nukahti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti