16. huhtikuuta 2014

3kk!

Ilmat alkaa paranee ja itekki rupee olee virkeempi ku kevään ja kesän merkkeijä on nähtävissä. Tajusin maanantaina ku tuli 3kk täyteen pikkumiehelle, että huh ku aika onki menny nopeesti. Eipä mee kauaa ku noi pojat keksii yhessä kaikki parhaat kepposet meille vanhemmille.

3kk matskuu MikistäVirpomistaki harrastettiin sukulaisilla, ei menty naapureita häiritsee tällä kertaa. Paljo tuli herkkuja, niin paljo että oon itekki päässy ähkyyn asti niiden syönnissää. Vaikka edelleen uppois, muutamat suklaapuput vielä kummittelis kaapissa.;)
Pirtsakka virpoja
Miki sai eilen rokotteet neuvolassa ja ai että ku Milolla teki pahaa ku veikkaa "kiusattiin". Ekan rokotteen jälkeen Milo nopee nappas toisen poydältä puoltustaaksen veljeensä, oli niin sulosuus. Onneks itkut molempien pistojen jälkeen kesti ainoostaan sen 15sekunttii ja sitte ei enää oltu moksiskaan. Uneliaammaks rokotteet teki ja muutamat huutoraivot sai muuten meni kivuttomasti.

Miki on jo iso poika painoa 3kk oli 6845g ja pituutta 62cm, pipo oli 39,9cm. Eilen jo harmittelin että ku kasvaa niin nopee että toivottavasti ei tuu minkäänlaista vauvakuumetta.:D

Nyt taidan mennä tekemään lohikeittoo jotta saa jotain täytettä vatsaan.:) Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti