30. joulukuuta 2013

Sekametelisoppa! ja 39+4!


37+3
39+0
Vauvan kotiutumis vaatteet.
Miten voi nyt jo kyllästyttää vaikka laskettuaikakaan ei oo ees vielä koittanu? Tiedän että ku menee yli lasketun nii ne tulee olee taas niin pitkii päiviä. Olojen puolesta sais jo syntyy mut poika tuntuu olevan sen verran fiksu kaveri että aattelee loppuun saakka ja syntyy tammikuussa, eihän se nyt oo mukavaa syntynyy vuoden viimesinä päivinä.:) Mutta ei voi muuta sanoo ku et olo on ku valaalla ja joka paikkaa kolottaa, että mitäs pienistä.;)

Käytiin tänään myös shoppailee huomiseks raketteja, joita meinataan poksutella ku aika on oikee.:) Käydään miehen äidillä, valetaan tinaa, syödään nakkeja ja perunasalaattii, sehän on uuden vuoden traditio.

Joulupukkiki kävi tänä vuonna ensimmäsitä kertaa ja voi että ku Milo oli innoissaan, ei meinannu päästää pukkia lähtemään ku sen olis ehdottomasti pitäny jakaa ihan kaikki lahjat siinä kuumassa asussaan.:D Lahjoja oli semmonen 4jätesäkillistä ja Milo kyl sais suurimman keon vaikka muutki sai monia paketteja. Kerranki oli jotenki rauhallinen joulu, eikä sen suurempii sukuriitoja.;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti