7. joulukuuta 2013

Mitkä hormoonit?

Hormooni itkut päästetty.. Yhtäkkii tuli semmonen fiilis et pakko pakkaa sairaalakassi ettei se jää pakkaamatta. No aloin käymään tavaroita läpi ja oon jo muutaman päivän ihmetelly ku järkkäri ei yhtäkkii enää tarkennakkaan kuvia vaan niist tulee ihan sumeita. Sain sitte äsken paniikin että mitä jos tuliski lähtö ja kaikki kameralla otetut kuvat menis ihan pilalle. Sain siis itkukohtauksen ku olin 20min pyöritelly kameraa kädessä ja koittanu muutella asetuksia, mikään ei auttanu. Fiksuna tyttönä sitte lopuks katoin netistä käyttöohjeita ja löysin napin mitä en ollu viel venkslannu. JIHII, nyt se tarkentaa ja toimii, ei enää hätää, happy ; D Mitkä hormoonit?

 Tänään myös tänne helsinkiin oli yön aikana satanu lunta, pojan kaa hihkuttiin innosta että päästään peuhaamaan ulos.. Vajaa senttiki on ilonaihe, ehkä ens yönä toinen sentti lisää, kuka tietää. 
 Tää raskaus koettelee nyt kyllä näiden liitoskipujen kaa, aivan jäätäviä. Lisäks beibi on kuulemma niin alhaalla ettei ihmekkään että alapäähän puskee melkeen kokoajan viiltävii kipuja, tätäkö vielä 4viikkoo, pahimmillaan ehkä jopa 6! Lisäks nää säännöliset harkkasupistukset joita on nyt jatkunu eilisestä säännöllisinä n.5-15min välein. Toivon mukaan nää supistukset ja muut kivut pehmittelis pikkuhiljaa paikkoja ja ehkäpä jotain tapahtuiski ku aika on oikee.

Nyt siis rv 36+2!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti