24. helmikuuta 2014

Ristiäishumua 23/2/2014

Osa ristiäis lahjoista, KIITOS!
Ei oo ollu oikeen missään välis aikaa kirjottaa, tuntuu et joku pojista pitää kokoajan kiireisenä. Ristiäisetki ehittiin viettää eilen ja pieninki sai viimen nimen Miki Gabriel. Juhlat meni hyvin, mut onneks ne on ohi, on nois aina ihan tarpeeks tekemistä. Olis niin ihanaa vaan ku joku tekis kaiken puolesta ja vois vaan olla ja nauttii.:) Vieraita oli kans riittävän paljon ja lahjoja tuli ihan liikaa, voi että.

Miki oli jo 2viikkoo sitte saanu oikeen mukavasti kokoo lisää. 3vko:sena 4885g(3850g), 54,3cm(50cm) ja pipo 36,6cm(33,5cm), suluissa syntymämitat.:) Lääkäerineuvola on tällä viikolla ja oon kyl aika saletti et poitsu on yli 5kiloo.

Ens talven haalarit.
Ja erittäin pehmee lasku arkeen Mikin ja Milon kaa ku ei tarvii olla yksin kotona pitkälle iltaan. Ja apuu saan hurjasti, ei tarvii yksin palloilla, aluks pikkasen jännitti et miten käy ku mä oon ennen antanu niin paljon huomioita Milolle, hyvin kävi, kaikki sopeutuu.

Mul on pikkunen shoppailu kuume, vähän katellu pojille uutta vaatetusta ja ens talven haalaritki ostettuna, kerranki hyvissä ajoin alesta. Maaliskuun alusta alkaa rullaa taas salijäsenyys nii vois pistää ittensäki kuntoon nii ehkä innostuis jotain itellekki ostaa. Nyt heräs pienin nii meen, adios.
Foodie!

11vrk

1kk


Veljekset 3v ja 1kk1vkoEi kommentteja:

Lähetä kommentti