1. syyskuuta 2013

Syyskuu alko!

Onkohan tässä nyt kovinkaan tapahtunu vajaa kuukaudessa, ei tunnu siltä ja aika tuntuu matelevan.

Rakenneultra takana ja kaikki näytti olevan mallillaan, mikä helpotus.: ) Vauva vastas noin 4päivää vai oliko jopa 5päivää pienempää mutta ei päivää vaihdettu. Miloki oli suunnilleen samaa luokkaa, joten varaudun jotenki että tääki kypsyy viikon yliaikaa lasketusta.:D

Oli lopettelemassa ultrausta niin kysyin että näkyykö sielä kumpi olis tulossa niin katto ja sano että näyttäis pojalta, jotenki mua vaan vähän jäi mietityttää ku ei yhtään sanonu että tossa näkyy että poika on. Oli vaan nopee että näyttäis pojalta ja lopeteltiin.. Mutta kai se on uskottava, vaikka ei noikaan aina pidä paikkaansa. Eli toinen poika meille, nimi ongelma siis tiedossa.. pikkasen oon kotona koittanu miestä lammitellä mulle mieluisilla nimiehdotuksilla mutta katellaan, onhan tässä vielä aikaa : )

Eilen oltiin myös Milon kaa sienessä ja kyllähän siel sipoon metsistä jotain löyty, ainaki meille sopivasti. Milon kaa päästään popsimaan niitä. Milo sitte keräs omaan ämpäriinsä mustikoita ja puolukoita, jotka melkeen syötiin aina keräily vaiheessa. Eväät oli myös mukana ja oli ihanaa istahtaa sinne metsän keskelle mutustelee niitä sitte ku alko huikoo.

Nyt siis meneillään rv 22+3! Kyl tää tästä pikkuhiljaa etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti